Prima paginăRoman

Primăria caută asistenți medicali

Dimensiune text

Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Roman vrea să angajeze trei asistenți medicali.

 

 

Primăria Roman anunță organizarea unui concurs pentru ocupare pe perioadă nedeterminată a trei posturi vacante de asistent medical principal în cadrul Direcției de aAsistență și Protecție Socială – Serviciul de asistență medicală comunitară.

Cei care doresc să se înscrie la concurs trebuie să îndeplinească mai multe condiții: să aibă diplomă de bacalaureat, studii medii sanitare absolvite cu diplomă sau școală postliceală sanitară absolvită cu diplomă sau echivalentă în specialitatea asistent medical generalist, certificat de  membru sau alt document valabil, eliberat de Ordinul Asistenților Medicali, care să ateste dreptul de exercitare a profesiei, și să aibă o vechime în specialitatea funcției de minim cinci ani,

Concursul va consta în selecția dosarelor de înscriere, probă scrisă și interviu.

Dosarul va cuprinde mai multe documente, printre care și un aviz psihologic. Data susținerii probei scrise a concursului va fi 18 martie, începând cu ora 10.00, iar interviul va începe de la aceeași oră, pe data de 25 martie.

Candidații vor avea în vedere la studierea actelor normative din bibliografie inclusiv republicările, modificările și completările acestora.

Dosarele se depun până la data limită de 14 februarie, ora 16,30, la camera 21 din Primăria municipiului Roman. Detalii despre condițiile de concurs, dar și bibliografia aferentă, se găsesc pe site-ul Primăriei municipiului Roman – www.primariaroman.ro.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • ANA 9 ani

    CONCURSUL SE VA TINE EXACT CUM S-A TINUT SI LA SPITAL? IN PRIMARIE PE MANA CUI SE MAI MERGE, SA STIM LA CINE APELAM.