Articol publicat în data de: sâm, 14 Apr 2012Prima victorie a LPS Roman la turneul semifinal

În cea de a doua zi a turneului semifinal de la Buzău, echipa handbalistelor junioare I de la Liceul cu Program Sportiv Roman a obținut prima victorie, 23-22, cu LPS Vaslui.

 

 

Elevele Eugeniei Tăbuci au învins mai greu decît se așteptau, dar cele două puncte contează în tentativa echipei romașcane de a accede în faza următoare, în care se vor califica patru dintre cele șase participante din fiecare dintre cele patru grupe semifinale.
Deocamdată, după două zile de concurs, LPS Brăila a adunat două victorii și este în frunte. Urmează: LPS Roman – o victorie și un rezultat de egalitate (cu LPS Pitești), CSȘ 6 București și Grupul Școlar 1 Mai Ploiești – cîte o victorie, LPS Pitești – cu 1 punct și LPS Vaslui – 0 puncte. Joi (11 aprilie), LPS Roman a jucat cu LPS Brăila.

Programul echipei romașcane în ultimele două zile ale turneului semifinal: cu Gr. Școlar 1 Mai Ploiești – 13 aprilie (15.30), cu CSȘ 6 București – 14 aprilie (12.00).

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>