Preşedintele PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc şi preşedintele PNL Roman Laurenţiu Leoreanu i-au urat bun venit în echipa liberală lui Alin Lucian Antochi – fost secretar de stat şi europarlamentar

Preşedintele PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc şi preşedintele PNL Roman Laurenţiu Leoreanu i-au urat bun venit în echipa liberală lui Alin Lucian Antochi – fost secretar de stat şi europarlamentar

Dimensiune text

 

Alin Lucian Antochi s-a alăturat joi, 5 mai, echipei liberale din judeţul Neamţ, pentru a contribui, cu vasta experienţă acumulată, la punerea în practică a proiectului Neamţ 2020 – Roman 2020, care vizează dezvoltarea judeţului, pentru un trai de viaţă mai bun pentru nemţeni şi romaşcani.

PNL Cozmanciuc Leoreanu Antochi

Primarul oraşului Roman, Laurenţiu Leoreanu, a declarat că este mândru să anunţe că echipa liberală va avea în rândurile sale un romaşcan şi om ca Alin Lucian Antochi.

„Echipa liberală de la Roman şi, implicit, echipa liberală de la Neamţ devine din ce în ce mai puternică şi importantă pe scena politică. Puternică pentru că oameni cărora le pasă de ceea ce se întâmplă în Roman, în judeţul Neamţ, care doresc să se implice, care au analizat spectrul politic din zona noastră, care doresc să se implice într-o serie de proiecte realiste, care se anunţă şi care o să se întâmple, s-au hotărât să se alăture şi să muncească pentru cetăţeni. Îi urez bun venit în echipă domnului Alin Lucian Antochi, o persoană cunoscută romaşcanilor, dar şi nemţenilor. A fost europarlamentar şi fost ministru secretar de stat în ministerul Justiţiei, un om care a lăsat urme pozitive pe unde a activat. Domnul Alin Lucian Antochi îl va susţine, ca şi mine şi echipa PNL de la Roman, pe preşedintele PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc pentru a fi preşedintele Consiliului Judeţean. Vreau să vă spun că veţi auzi mult timp de acum încolo de tandemul Mugur Cozmanciuc – Laurenţiu Leoreanu, pentru că avem proiecte frumoase pentru Roman, pentru Neamţ, pentru Moldova”, a declarat primarul Romanului, Laurenţiu Leoreanu.

Și preşedintele PNL Neamţ Mugur Cozmanciuc a salutat decizia lui Alin Lucian Antochi de a veni în echipa liberală, pentru a pune în practică proiectul Neamţ 2020 – Roman 2020.

„Îi mulţumesc domnului ministru Alin Lucian Antochi că a ales un drum al viitorului. Suntem împreună într-o competiţie al cărei start va fi dat oficial mâine. Dar, în afară de acest lucru, cred că împreună cu domnul Leoreanu formăm o echipă puternică, ce nu este definită de o competiţie electorală, ci de speranţa ca Neamţ 2020 – Roman 2020 să devină modele de dezvoltare economică, socială şi, chiar, culturală. Și am să mă refer pe scurt astăzi la câteva puncte centrale, pentru că voi reveni în faţa dumnevoastră cu domnul primar să vă prezint proiectele pe care le-am pregătit împreună. De tandemul Mugur Cozmanciuc – Laurenţiu Leoreanu veţi auzi pe viitor, pentru că ne asumăm să ne implicăm să vorbim de dezvoltarea autostrăzii care va lega Moldova de Ardeal, de un culoar rapid Suceava – Bucureşti. Totodată, susţinem împreună un master plan pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere din judeţul Neamţ. Romanul va fi un pilon în dezvoltarea judeţului Neamţ, aşa cum s-a dovedit până acum, iar modelul va fi exportat în întreaga regiune. Vrem să facem un centru de pregătire pentru ca investitorii care vor veni – dar care vor fi anunţaţi la timpul potrivit – să găsească oameni pregătiţi. Pornim pe un proiect deja definit: Roman 2020 – Neamţ 2020, dar nu ne oprim doar la o perioadă de câţiva ani, ci la o dezvoltare pe termen lung. Alin Lucian Antochi a ales să se alăture echipei liberale, dar cred că azi a făcut un pas mult mai profund, respectiv să se alăture forţei binelui pentru judeţul Neamţ. Va lucra alături de echipa liberală şi experienţa lui de până acum va fi pusă pentru a dezvolta şi pune în practică proiecte pentru binele cetăţenilor”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc.

Alin Lucian Antochi a explicat că performanţa şi experienţa celor din echipa liberală din Roman şi din Neamţ au fost doar câteva dintre motivele care l-au făcut să devină membru PNL.

„Am decis să mă alătur echipei liberale după ce am stat şi am analizat cu atenţie scena politică din Roman, Neamţ şi cea naţională. Am analizat proiectele, care sunt cele mai importante, pentru că politica este cu şi despre oameni. Am analizat şi calitatea oamenilor care fac politică, pentru că şi asta este foarte important. Aici la PNL sunt cei mai buni oameni, de care mă leagă relaţii de prietenie, aşa că am decis să fac acest pas. Sunt un susţinător al primarului Laurenţiu Leoreanu, pentru că am văzut ce a făcut pentru Roman, cum a reuşit să transforme oraşul. Împreună cu echipa de la primărie, a făcut un efort susţinut pentru a atrage investitori, pentru a transforma oraşul Roman. Am cifre că Romanul susţine 55% din PIB-ul judeţului Neamţ. Și eu cred că este de abia începutul. Romanul se schimbă de la un moment la altul. Aveţi în faţă doi oameni competenţi care vor susţine dezvoltarea: Mugur Cozmanciuc şi Laurenţiu Leoreanu. Venirea mea va aduce plus valoare echipei liberale din Neamţ, care vine cu proiecte viabile. Neamţ merită să îl aibă preşedinte al Consiliului Judeţean pe deputatul Mugur Cozmanciuc, dar şi echipe liberale la conducerea administraţiilor locale. Am venit pentru că vreau să ajut ca drumul pe care a pornit Romanul să meargă mai departe, ca romaşcanii să primească ce aşteaptă de mulţi ani, respectiv un oraş dezvoltat, de care să fie mândri. Vreau să le mulţumesc celor doi, primarului PNL Laurenţiu Leoreanu şi deputatului Mugur Cozmanciuc, pentru cooptarea mea în echipa liberală. Sunt convins că fac ceea ce trebuie”, a declarat Alin Lucian Antochi.

5 mai 2016
Comunicat de presă al PNL Neamţ

 COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • ALIN nu mai stai la PSD cu Chelaru ???? Ai simtit miros de CIOLAN ??’ RUSINE.

  • Ce sa-i faci? Tipul traseistilor,a tradatorilor,a celor care ,,musca mana celor care le da sa manance,,!Era bun p.s.d.ul si Chelaru ,cand era un ,,taica-nimeni,un amarat? Acum s-a ajuns,imi este sila de astfel de oameni!si din pacate avem din ce in ce mai multi in politica romaneasca!!!