Președintele PNL Neamț, George Lazăr: „Romanul va avea un sediu al Serviciului public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor”

HomeActualitate

Președintele PNL Neamț, George Lazăr: „Romanul va avea un sediu al Serviciului public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor”

Veste foarte bună pentru romaşcani! Romanul va avea, de acum, un sediu al Serviciului public comunitar regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor (SPCRPCIV). Hotărârea de Guvern care stabileşte deschiderea noului oficiu a fost aprobată de domnul ministru Lucian Bode, în urma discuțiilor pe care le-am avut, alături de domnul deputat Laurențiu Dan Leoreanu, la Ministerul Afacerilor Interne.

Este o realizare extrem de importantă având în vedere că aproximativ 40% dintre locuitorii județului Neamț se află în zona Roman, Roman Metropolitan şi localitățile apropiate. Toți aceşti oameni sunt nevoiți să parcurgă distanța până la Piatra Neamț pentru a avea acces la serviciile de eliberări permise sau înmatriculări ale vehiculelor.

Este vorba de consum de timp, de bani, supraaglomerarea oficiului SPCRPCIV din Piatra Neamț, cozi pe care nimeni nu şi le doreşte. Nu va mai fi cazul pentru acest disconfort pentru romaşcani. Noul sediu se va deschide în curând în municipiul Roman şi va facilita accesul la serviciile de care au nevoie cetățenii.

Am început demersurile pentru deschiderea acestui sediu la Roman încă din perioada în care am activat ca prefect, în colaborare cu primarul municipiului Roman de la momentul respectiv, domnul Lucian Micu. Nu am încetat să caut soluții pentru rezolvarea acestei situații până acum, când ne putem bucura de eficientizarea serviciilor administrative prin crearea unui noi punct de lucru, mai aproape de oameni.

Am colaborat atât cu domnul primar al Romanului, Leonard Achiriloaei, cât şi cu domnul deputat Leoreanu pentru realizarea acestui obiectiv, atât de necesar în această zonă a județului.

Îi mulțumesc, îndeosebi, domnului ministru al Afacerilor Interne, Lucian Bode, pentru sprijinul pe care ni l-a arătat în rezolvarea acestei situații, cât şi colegilor liberali, domnul primar Achiriloaei şi domnul deputat Leoreanu, care mi-au fost alături şi au susținut deschiderea sediului SPCRPCIV la Roman.

Mă bucur să văd că Partidul Naţional Liberal construieşte frumos în județul Neamț şi că împreună realizăm obiective importante pentru o comunitate prosperă şi dezvoltată! Dovada că şi la Roman se poate!

Secretar de stat George Lazăr,
Președinte PNL Neamț

Declarație de presă

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0