Prima paginăPolitica

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, şi copreşedinta OFL Lucia Varga susţin femeile candidat

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, şi copreşedinta OFL Lucia Varga susţin femeile candidat

Dimensiune text

 

PNL 01Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, co-preşedintele OFL Lucia Varga, preşedintele OFL Neamţ Gabriela Banu, senatorul PNL Eugen Țapu Nazare, primarul PNL al oraşului Roman Laurenţiu Leoreanu şi alţi membri importanţi ai organizaţiei Neamţ au participat duminică, 10 aprilie, la evenimentele de lansare a femeilor candidat ale Partidului Naţional Liberal din patru comune ale judeţului Neamţ: Ana Chele – comuna Săvineşti, Isabela Nedelcu – comuna Pîngăraţi, Mihaela Isciuc – comuna Trifeşti şi Angela Boroş – comuna Boteşti.

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, şi-a exprimat toată susţinerea faţă de candidatele PNL şi a promis că le va oferi tot suportul necesar pentru a-şi duce la îndeplinire toate proiectele.

„Este o zi importantă pentru comunitate. Astăzi începe schimbarea. Judeţul Neamţ trebuie să redevină un punct de reper, o oază de dezvoltare. Vă mărturisesc că astăzi trăiesc un sentiment de bucurie. Și-am să vă spun şi de ce. Avem şansa să avem pe lista noastră de candidaţi la alegerile locale o serie de doamne extraordinare. Iar sentimentul de bucurie vine dintr-un lucru care cu siguranţă o să vă bucure şi pe dumneavoastră. Toate, fără excepţie, au o calitate care contează extrem de mult în politică: îşi iubesc nespus comunitatea din care fac parte. Le văd dorinţa de a se implica, le văd puterea de muncă şi cât de mult îşi doresc să câştige aceste alegeri şi să încerce să facă tot ce pot în slujba comunităţii lor. Pe 5 iunie, liberalii se vor prezenta în faţa dumneavoastră, la finalul campaniei electorale, ca să le acordaţi voturile voastre. Avem doamne respectabile, candidaţi hotărâţi şi respectaţi, pentru că vrem ca, împreună cu dumneavoastră, să câştigăm Consiliul Judeţean, primăriile de oraşe şi comune, ca, împreună, să dezvoltăm infrastructura. Un punct de o prioritate maximă este construcţia autostrăzii care să lege Moldova de Transilvania. Ne dorim să fie finalizată ca centenarul Marii Unirii, din 2018, să găsească Moldova unită de Transilvania prin autostradă. Avem o echipă puternică, frumoasă, în care îmbinăm tinereţea cu experienţa, fermitatea cu maturitatea, dar toate aceste lucruri trebuie să vi le spunem şi dumneavoastră ca echipa liberală să câştige competiţia electorală. Vă spun foarte sincer că, pentru orice partid, dumneavoastră, membrii, simpatizanţii, votanţii, sunteţi cei mai importanţi. Cu toate eforturile noastre, având cei mai buni candidaţi, având cele mai bune programe, obiectivul nostru de a câştiga alegerile nu poate fi îndeplinit fără dumneavoastră. Eu le urez succes şi sunt sigur că vom avea o colaborare excelentă după 5 iunie, când vor fi primari, iar eu preşedintele Consiliului Judeţean”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc.

„Echipa liberală va face diferenţa”

Copreşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale Lucia Varga a avut doar cuvinte de laudă pentru candidatele PNL Neamţ, despre care este convinsă că vor câştiga şi vor conduce cu viziune şi competenţă comunităţile în care vor fi alese.

„Echipa liberală va face diferenţa. Vă îndemn să acordaţi votul vostru candidatelor PNL nu pentru că sunt femei, ci pentru că sunt oameni care ştiu ce au de făcut în comunele lor. E nevoie de dispensare, de gaze, de pieţe, de locuri de muncă, de condiţii bune pentru elevi, tineri, adulţi şi pensionari, dar pentru a putea fi realizate e nevoie de susţinerea cetăţenilor. O echipă liberală la primării şi una la Consiliul Judeţean Neamţ înseamnă reţeta pentru succes. Viaţa oamenilor se va îmbunătăţi dacă veţi oferi şansa echipei liberale să facă ceea ce şi-au propus. Pentru femeile liberale este suficient să câştige un mandat pentru că după aia îşi fac atât de bine treaba, că le câştigă şi pe următoarele. Hai să facem un efort, să ne implicăm ca tinerii noştri să nu mai plece din ţară, să construim o ţară mai bună, să construim cu echipa liberală”, a declarat copreşedinta OFL Lucia Varga.

„Avem nevoie şi de proiecte prin care să îi aducem pe tineri înapoi lângă părinţi şi bunici”

În cadrul acestor evenimente s-a subliniat importanţa unor proiecte de care să beneficieze toţi cetăţenii, proiecte care urmează să fie implementate şi susţinute de echipa liberală.

La căminul din comuna Săvineşti a fost organizată lansarea doamnelor Ana Chele şi Isabela Nedelcu. „Vă mulţumesc că sunteţi alături de mine, pentru că PNL este o echipă unită. Alături de echipa liberală şi cu ajutorul vostru visul meu de a deveni primar va deveni realitate. Îmi propun să aduc schimbarea şi să fac lucruri mai bune pentru dumnevoastră. Trăim în timpuri moderne, civilizate, în care femeile au aceleaşi drepturi ca bărbaţii, însă diferenţele dintre noi nu trebuie să fie o piedică atunci când este vorba de binele comun, de cel al comunităţii în care trăim. Va câştiga cel mai bun, cel care va face lucruri pentru oameni”, a declarat Ana Chele, candidata PNL în comuna Săvineşti.

O altă candidată redutabilă, care vrea binele comunităţii în care trăieşte alături de familie este Isabela Nedelcu, care îşi doreşte să fie primarul comunei Pîngăraţi. „Nu este uşor să te implici, să lupţi alături de bărbaţi în politică, dar sunt convinsă că este timpul ca oameni cu coloană vertebrală, cu viziune, să preia conducerea şi să facă ceva pentru localităţile lor. Echipa PNL a pregătit un proiect de dezvoltare, Neamţ 2020, dar, pentru a fi pus în practică, este nevoie de suportul vostru. Este timpul ca la Pîngăraţi, dar şi în restul comunelor din Neamţ, să depăşim nivelul nevoilor primare! Nu e nevoie doar de apă, gaz sau drum, deşi sunt necesare, dar avem nevoie şi de proiecte prin care să îi aducem pe tineri înapoi lângă părinţi şi bunici”, a declarat Isabela Nedelcu, candidata PNL la primăria Pîngăraţi.

„Comuna Trifeşti să fie un loc în care tinerii să se poată întoarce acasă”

Un eveniment similar s-a petrecut şi în comuna Trifeşti, unde PNL o susţine pe Mihaela Isciuc pentru a prelua conducerea primăriei. „Suntem de dreapta pentru că ştim să facem lucruri bune. Dacă o să mă susţineţi pe 5 iunie, o să mă ţin de promisiunile făcute şi o să duc la bun sfârşit ce am în plan, pentru că vă ştiu nevoile. Vreau asfaltare, să aduc magistrala de gaz, să accesăm fonduri guvernamentale şi europene pentru a face din comuna Trifeşti un loc în care tinerii să se poată întoarce acasă”, a declarat Mihaela Isciuc.

Primarul liberal al oraşului Roman, Laurenţiu Leoreanu, a subliniat că o susţine pe Mihaela Isciuc, cu care va face echipă, mai ales că în comuna Trifeşti şi-a făcut debutul său în carieră.

„Având copii mici, vreau să vă spun că din laptele şi brânza de la Trifeşti i-am crescut şi astăzi au crescut mai înalţi decât mine.(…) Trifeştiul este ancorat în poala municipiului Roman şi face parte din cadrul asociaţiei metropolitane, prin care derulăm proiecte de dezvoltare a comunelor din jur. În comuna Trifeşti nu s-a putut, din motive puerile, zic eu. Vreau să vă spun că, dacă vă bucuraţi de puţin, o să trăiţi şi cu mai puţin. Dacă nu încercaţi să vedeţi mai departe, să aveţi un trai mai apropiat de ceea ce înseamnă viaţa în Europa, atunci înseamnă să rămânem în continuare în sărăcie şi uitare. Votez bine, trăieşti bine! Votezi prost, trăieşti cum ai votat. Dacă cu dreapta scriu, fac cruce, votez şi cu dreapta. Acolo se găsesc principiile democratice, acolo găsiţi viziune şi o viaţă mai bună pentru toată lumea”, a declarat primarul PNL Laurenţiu Leoreanu.

Și senatorul PNL Eugen Țapu Nazare susţine candidatura celor patru şi promite că va face echipă cu ele pentru a dezvolta comunităţile din care fac parte.

„Eu cred în şansa pe care o are echipa liberală, cred în candidatele Ana Chele, Mihaela Isciuc, Isabela Nedelcu şi Angela Boroş. Este vremea să alegem şi femei, nu doar să le trimitem la treburile casnice. Dacă o femeie poate să aibă grijă de casă, de copii, poate să drămuiască bugetul unei gospodării, nu la fel de bine pot să conducă o comunitate?!? Hai ca pe 6 iunie să îi trimitem pe actualii primari la cratiţă”, a declarat senatorul PNL Eugen Țapu Nazare.

Biroul de presă al PNL Neamţ

 

 

PNL 01

PNL 02

PNL 03

PNL 04

PNL 05

PNL 06

PNL 07

PNL 08

PNL 09

PNL 10

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0