HomeRoman

Președinte nou pentru elevii de la „Miron Costin”

Consiliul Școlar al Elevilor din Colegiul Tehnic „Miron Costin” are un nou președinte, desemnat prin vot de elevii din școală. Runda electorală a fost cîștigată detașat de Laura Munteanu, care a adunat 399 de voturi.

 

 

Votul a fost precedat de o campanie electorală aprinsă, în cursa pentru cea mai înaltă funcție din școală ce poate fi ocupată de un elev intrînd nu mai puțin de patru candidați: Doru Ionuț Enache de la clasa a XI-a J, Irina Mădălina Iacob de la clasa a IX-a C, Laura Munteanu, de la clasa a XI-a A și Andreea Tabarcea de la clasa a X-a C.
Timp de o săptămînă, aceștia au încercat să cîștige de partea lor cît mai mulți dintre colegii de liceu făcîndu-și campanie din clasă în clasă, organizînd întîlniri în care și-au prezentat programele de viitor, împărțind pliante și afișe. Runda electorală de la „Miron Costin” a fost cîștigată detașat de Laura Munteanu, care a adunat 399 de voturi. Pe locurile următoare s-au situat Irina Mădălina Iacob, cu 264 de voturi, Doru Ionuț Enache- cu 214 voturi și Andreea Tabarcea cu 127.
Numărătoarea voturilor s-a făcut de către o comisie formată din elevi, profesori și un reprezentant al Comitetului de părinți din școală. Întregul proces a fost unul transparent. În funcție de numărul de voturi obținut, ceilalți elevi înscriși în cursa electorală vor ocupa funcțiile de vicepreședinte, secretar și purtător de cuvînt al Consiliului Școlar al Elevilor„, a spus directorul adjunct al Colegiului Tehnic „Miron Costin”, profesoara Crina Cărpușor.

Comentarii

WORDPRESS: 0