Premii pentru elevii din Pildești, Săbăoani și Roman, la Olimpiada Națională de Religie catolică

HomeReligie

Premii pentru elevii din Pildești, Săbăoani și Roman, la Olimpiada Națională de Religie catolică

 

 

În perioada 2-5 aprilie, la București a avut loc Olimpiada națională de Religie Catolică, confesiunea romano-catolică și greco-catolică, pentru clasele a VII-a – a XII-a, fiind găzduită de catre Episcopia Greco-Catolică „Sf. Vasile cel Mare” de București.

Concursul s-a desfăşurat la Liceul greco-catolic „Timotei Cipariu” din capitală, elevii participanți la Olimpiadă provenind din învățământul teologic și teoretic. Au participat peste 105 de elevi din toată țara, fiind însoțiți de 30 de profesori. Olimpiada este la noua ediție și este organizată de Ministerul Educației Naționale, Episcopia Greco-Catolică de București și de Liceul Teologic Greco-Catolic „Timotei Cipariu” din București.

În cadrul Olimpiadei naționale, Carina Monica Chelaru, elevă în clasa a VII-a la Școala Gimnazială din Pildești, pregătită de profesor, Paulina Blaj, a obținut prima mențiune la Religie, cu nota 8,90, clasându-se a patra dintre cei 12 participanți la secțiunea sa.

Alina Burcă, elevă în clasa a VIII-a la Școala Pildești, pregătită de profesor Paulina Blaj, a obținut premiul special la Religie, cu nota 9,20, clasându-se a șasea la secțiunea sa, dintre cei 14 concurenți.

Andreea Diana Doboș, elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani, pregătită de profesor Genoveva Antoci, a obținut nota 9,50 și premiul al III-lea la Religie, între cei 12 participanți de la secțiunea sa.

David Marius Balan, elev în clasa a X-a la Liceul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi” din Roman, pregătit de profesor Mariana Sofronie, a obținut mențiune la Discipline teologice, cu nota 8,70, clasându-se al patrulea între cei opt participanți la secțiunea sa.

Daniel Ciobanu, elev în clasa a XII-a Liceul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Francisc de Assisi” din Roman, pregătit de profesor Mariana Sofronie, a obținut premiul al treilea la Discipline teologice, între cei opt participanți la secțiunea sa, cu nota 9,40.

„Felicitări elevilor, părinților și profesorilor care i-au pregătit!”, a transmis profesor Genoveva Antoci.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0