Prima paginăActualitateRoman

Premii pentru elevii de la „Miron Costin”

Dimensiune text

Elevii Colegiului Tehnic „Miron Costin” care s-au distins, în timpul anului școlar 2011 – 2012, în concursurile și activitățile școlare și extrașcolare au fost premiați joi, 14 iunie, în cadrul unei festivități organizate de conducerea colegiului.

 

În aplauzele colegilor, directorul Nelia Lorica Havrici și directorii adjuncți Iozefina Aramă și Anca Scorțescu au felicitat 84 de elevi și 30 de profesori care au purtat cu cinste numele școlii în competițiile la care au participat.

Cei 84 de elevi au fost cîștigători ai olimpiadelor școlare faza județeană și națională, ai Concursului interjudețean „Dumitru Mangeron”, Concursului național „Antreprenor pentru viitor”, Concursului național și ai Expoziției naționale „Sfintele Sărbători de Paști”, Concursului internațional de educație civică, Concursului interjudețean „Infotehnica”, Concursului interjudețean de matematică „Omega”, Concursului național antidrog „Să călcăm pe iarbă”, Concursului internațional de creație „Ecofest junior”, Concursului național „Poveștile cangurului”, Concursului regional de ecologie și protecția mediului, Concursului național a sportului școlar și Concursului național „Melchisedec Ștefănescu”.

Vă doresc să păstrați aceste diplome, să le arătați și copiilor voștri și să vă mîndriți că ați fost nu numai buni la învățătură, ci și în activități culturale, sportive sau științifice. Să fiți mîndri de aceste diplome, să fiți mîndri de voi și să faceți în viață doar acele lucruri care vă fac cinste„, le-a urat elevilor directorul școlii, Nelia Lorica Havrici.
Premierea cîștigătorilor concursurilor din timpul anului școlar este la a doua ediție la Colegiul Tehnic „Miron Costin”.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0