Pregătiri pentru alegeri

HomePolitica

Pregătiri pentru alegeri

 

stampila vot 1Activităţile pentru organizarea alegerilor locale, ce se vor desfăşura în luna iunie, sunt în desfăşurare, conform calendarului. Miercuri, 13 aprilie, a avut loc o instruire comună a preşedinţilor şi locţiitorilor acestora de la birourile electorale de circumscripţii municipale, orăşeneşti şi comunale, precum şi a secretarilor unităţilor administrativ teritoriale. Instruirea a fost organizată pe trei centre – Piatra Neamţ, Roman şi Tîrgu Neamţ.

Prefectul judeţului, Niculina Dobrilă, alături de judecătorul Cătălin Serghei, locţiitorul preşedintelui Biroului electoral judeţean, a participat la instruirea care s-a desfăşurat la Tîrgu Neamţ.

Subprefectul Gheorghe Neculae, alături de judecătorul Cristinel Dumitreasa, preşedintele Biroului electoral judeţean, a participat la instruirea care s-a desfăşurat la Piatra Neamţ. Petre Ilie, şef serviciu în cadrul Instituţiei prefectului, alături de judecătorul Cătălin Serghei, locţiitorul preşedintelui Biroului electoral judeţean, a participat la instruirea care s-a desfăşurat la Roman.

„În cadrul întâlnirilor din cele trei centre au fost prezentate acţiunile care s-au realizat până în prezent în procesul de organizare a alegerilor locale, precum şi cele ce urmează a fi realizate în perioada imediat următoare. Totodată, a fost adusă în discuţie organizarea şi funcţionarea birourilor electorale de circumscripţie, cu accent pe atribuţiile acestora. În sfârşitul întâlnirii au fost înmânate secretarilor unităţilor administrativ-teritoriale ştampilele birourilor electorale de circumscripţii”, precizează un comunicat al Prefecturii Neamţ.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0