Pregătiri la ștrand: Primăria angajează casieri și salvatori și scoate la licitație căsuțele pentru comerț

HomeSocial

Pregătiri la ștrand: Primăria angajează casieri și salvatori și scoate la licitație căsuțele pentru comerț

Primăria se pregătește pentru un nou sezon estival în ștrandul din Complexul de Agrement „Moldova” din Roman. În ultimele săptămâni, în afară de lucrările specifice pentru pregătirea zonei de ștrand, au fost achiziționate un nou grătar perimetral pentru bazine și o mașină pentru spălat pardoseli și s-au comandat două tobogane acvatice noi. În funcție de vreme, autoritățile intenționează deschiderea ștrandului în jurul datei de 1 iunie.

Totodată, la începutul acestei săptămâni, primăria a anunțat că organizează concurs de recrutare în vederea ocupării, pe durată determinată, a două posturi de casier și a trei posturi de salvator pentru ștrand. Cei interesați de posturile de casier trebuie să aibă studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, iar cei care doresc să devină salvatori pentru ștrand trebuie să fie absolvenți de studii medii și să aibă aptitudini pentru înot. Nu se solicită vechime pentru aceste posturi. Detalii despre aceste concursuri se pot obține pe site-ul Primăriei, la acest link.

De asemenea, marți, Primăria a anunțat și organizarea licitației publice pentru atribuirea contractului de închiriere a șase căsuțe de lemn cu destinația spații comerciale, cu suprafața de opt metri pătrați fiecare, din zona Complexului de Agrement „Moldova”. Conform documentației pentru organizarea licitației, taxa de participare la licitație este de 500 de lei, iar caietul de sarcini costă 100 de lei. Prețul de pornire este de 2.500 de lei de căsuță pentru un sezon. Data limită de depunere a ofertelor este 31 mai, ora 10:00, ședința publică de deschidere a ofertelor urmând a avea loc în aceeași zi, la ora 16. Detalii despre această licitație se pot obține pe site-ul Primăriei Roman, la acest link.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0