Prima paginăSanatateNeamt

Posturi libere pentru rezidenți în spitalele nemțene

Dimensiune text

Spitalul Roman scoate la concurs trei posturi, Spitalul Tîrgu Neamţ două, iar Spitalul Bicaz are disponibile şapte posturi.

La concursul de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, care va fi organizat de Ministerul Sănătăţii la data de 15 noiembrie, unităţile sanitare din judeţul Neamţ au pus la dispoziţia candidaţilor mai multe posturi, pe diferite specializări.

Spitalul Municipal de Urgenţă Roman scoate la concurs, pentru această sesiune de rezidenţiat, un post pentru specializarea Epidemiologie, în cadrul Compartimentului de Prevenire şi Control al Infecţiilor Nosocomiale, un post la Laboratorul de analize medicale şi un post la secţia Neonatologie.

Spitalul orăşenesc „Sfântul Dimitrie” Tîrgu Neamţ oferă rezidenţilor un post la secţia Chirurgie generală, compartimentul Anestezie şi Terapie Intensivă, şi un post pentru Laboratorul de radiologie şi imagistică medicală.

Spitalul orăşenesc Bicaz scoate la concurs cele mai multe posturi din judeţ pentru medicii rezidenţi. Este vorba despre un post la compartimentul Anestezie şi Terapie Intensivă, un post pentru Diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, un post la compartimentul Medicină Internă, Neonatologie, Neurologie, Oftalmologie şi la compartimentul Recuperare, Medicină Fizică şi balneologie.

Vor scoate posturi la concurs şi Direcţia de Sănătate Publică Neamţ (pentru compartimentul de evaluare a factorilor de risc din mediul de viaţă şi muncă, pentru medicina muncii şi pentru laboratorul de diagnostic şi investigare în sănătate publică), precum şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ (pe specializarea medicină de familie).

Medicii rezidenţi care doresc unul dintre posturile din Neamţ vor susţine examenul de rezidenţiat în centrul universitar Iaşi. Concursul va fi sub forma unui test-grilă, cu 200 de întrebări, şi se va întinde pe o durată de patru ore.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0