Prima paginăActualitate

Pompierii, puși pe drumuri de piromani

Dimensiune text

În ultimele două zile, pompierii romașcani au fost puși pe drumuri de persoane neidentificate, care incendiază tomberoane.

 

 

Luni dimineață, la ora 6.41, pompierii militari romașcani au fost alertați și au intervenit cu șase subofițeri și o autospecială pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la tomberoanele de gunoi amplasate în zona străzii Calistrat Hogaș, din municipiul Roman. Focul a distrus patru tomberoane din material plastic și circa 200 de kilograme de deșeuri menajere aflate în interior.

La nici 24 de ore distanță, adică marți dimineață, la ora 5.01, pompierii militari romascani au intervenit cu patru subofițeri și o autospecială pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un tomberon amplasat pe strada Rahovei. Pompierii au constatat că incendiul a fost cauzat de acțiunea unor persoane iresponsabile. Au ars un tomberon mare din material plastic și deșeurile din interior.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț spun că acțiunile acestor persoane pot pune în pericol și alte bunuri. „De regulă, aceste tomberoane sînt amplasate prin parcări și, dacă nu se intervine rapid, există riscul ca flăcările să se propage și alte bunuri„,  a afirmat căpitan Iulian Jugan, purtătorul de cuvînt al ISU Neamț.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0