Prima paginăActualitate

[VIDEO] Polițistul local prins trecând pe roșu a fost trecut la patrula pedestră

[VIDEO] Polițistul local prins trecând pe roșu a fost trecut la patrula pedestră

Dimensiune text

 

 

Un agent al Poliției Locale Roman, aflat într-un autoturism de serviciu, a fost filmat în timp ce trecea pe culoarea roșie a semaforului. Filmarea a fost făcută publică vineri, 16 martie, de un romașcan, pe unul dintre grupurile de pe Facebook, iar primarul Lucian Micu spune că s-a autosesizat și a luat și măsuri împotriva polițistului local care a încălcat legea.

Edilul spune că le-a cerut tuturor angajaților din subordine să fie un exemplu pentru comunitate și să fie ei primii care să respecte legea, altfel vor fi sancționați.

„M-am autosesizat în urma vizionării acelei postări de pe o pagină de socializare, în care apărea un agent al Poliției Locale care, aflat în mașina din dotarea Direcției, a trecut, în zona Pieței Centrale, pe culoarea roșie a semaforului. Astfel, acesta a fost sancționat și, pentru următoarele 90 de zile, își va îndeplini atribuțiile în patrula pedestră”, a declarat primarul Lucian Micu.

Acesta spune că, în cazuri ca acesta, când „faptele vorbesc de la sine”, ia în calcul sesizările, pentru că, în alte situații, orice reclamație trebuie depusă direct la sediul instituției, semnată și asumată de un cetățean, pentru a se putea lua măsuri.

 

Video, captură foto: Facebook, Grupul romașcanilor

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 4
 • Dan 3 ani

  Avea de luat un kil de telemea de la piata…

 • wiorel 3 ani

  Agentul are nume si prenume ????????

 • mama omida 3 ani

  Domnu’ Malei ,hexplicati’ le bre care este diferenta dintre semafoare si beculetele de Craciun !!

 • Ionel 3 ani

  Pentru trecere pe rosu se retine permisul de conducere.