Poliţiştii caută o fată care a plecat de acasă și nu a mai revenit

HomeActualitate

Poliţiştii caută o fată care a plecat de acasă și nu a mai revenit

 

UPDATE :: IPJ Neamț a informat că, la data de 5 aprilie, poliţiştii au identificat minora Maria Cristina Agu, dată dispărută în data de 4 aprilie. Aceasta nu prezenta leziuni, declarând că nu a fost victima vreunei infracţiuni. Aceasta a fost predată tatălui, care a declarat că adolescenta a părăsit voit domiciliul în urma unei discuţii contradictorii avute cu mama sa.

ȘTIRE INIȚIALĂ :: Joi, 4 aprilie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Săvineşti au fost sesizaţi de către o femeie din Dochia, despre faptul că fiica sa, Maria Cristina Agu, în vârstă de 15 ani, nu a mai revenit la domiciliu.

Conform IPJ Neamț, în urma verificărilor, a rezultat că la aceeaşi dată, minora Maria Cristina Agu a plecat cu microbuzul către municipiul Piatra Neamţ pentru a merge la liceu; în parcarea unui supermarket, aceasta s-a despărţit de colegele ei, spunându-le să nu o aştepte întrucât va veni singură, iar din acel moment şi-ar fi închis telefonul.

În momentul plecării de la domiciliu, fata era îmbrăcată cu un hanorac negru, pantaloni tip blue jeans negri, adidaşi roz şi ghiozdan gri. Semnalmente: înălţime aproximativ 160 – 165 cm, greutate 50 – 55 kg, păr blond, ochi verzi.

„Persoanele care pot oferi relații ce pot conduce la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze 112”, au transmis reprezentații IPJ Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0