Home

Polițiștii, buni la volei

Polițiștii nemțeni (foto) au cîștigat campionatul de volei al MAI.

 

În perioada 17-23 iunie, în municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, s-a desfășurat etapa finală a campionatului de volei al Ministerului Administrației și Internelor (MAI), ediția a VI-a, la care au participat 12 echipe din cadrul MAI. Echipele au fost formate din personal care lucrează în aparatul central, Poliție, Jandarmerie, inspectoratele pentru situații de urgență (ISU), Academia de Poliție și școlile MAI.

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Neamț a fost reprezentat de o echipă formată din inspectorul Emil Crețu, inspectorul Ionuț Harbuz, inspectorul Ștefan Ștefură, inspectorul Lucian Ursu, agent șef Ciprian Hodrea, agent principal Moni Ciaușu, agent Silviu Moldoveanu și agent șef Ciprian Nechita. Din echipă a făcut parte și plutonier major Marian Ionescu, din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț„, se arată într-un comunicat emis de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Neamț.
Echipa inspectoratului a disputat cinci meciuri, obținînd tot atîtea victorii, iar în finală a învins echipa ISU Sălaj, cu scorul de 3-0.

Este pentru prima dată cînd o echipă din cadrul structurilor Poliției Române cîștigă acest turneu, precedentele ediții fiind cîștigate de către reprezentanții celorlalte structuri MAI.
În ziua de 26 iunie, echipa a fost felicitată în cadru festiv de către conducerea inspectoratului, cupa fiind expusă în holul situat la intrarea în sediul IPJ Neamț.

Comentarii

WORDPRESS: 0