Prima paginăActualitate

Polițiști și voluntari mobilizați pentru găsirea a doi minori din Roman dispăruți de la domiciliu

Polițiști și voluntari mobilizați pentru găsirea a doi minori din Roman dispăruți de la domiciliu

Dimensiune text

 

Poliţiştii caută doi copii, dispăruți de la domiciliu. Minorii, ambii din Roman, au plecat împreună sâmbătă, 9 septembrie, fără a mai reveni acasă.

Duminică, 10 septembrie, în jurul orei 13.00, Poliţia municipiului Roman a fost sesizată despre faptul că doi minori de șapte ani, din Roman, au plecat de la adresele de domiciliu și nu s-au mai întors până în prezent.

Mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate pentru identificarea minorilor, stabilindu-se că aceștia au plecat împreună în data de 9 septembrie, orele 18.00, până la un magazin, şi nu s-au mai întors. Unul dintre cei doi minori mai obișnuia să plece de la domiciliu, dar se reîntorcea.

Semnalmente minorului Dobrin Claudiu Andrei: înălţime 1,30 metri, greutate 30 de kilograme, corpolenţă atletică, ochi căprui, faţa rotundă, tenul închis, păr şaten scurt drept, dentiţie incompletă. La data dispariţiei era îmbrăcat cu costum de trening de culoare gri, un maiou culoare alb, iar în picioare purta espadrile albastre.

Semnalmente minorului Poiană Constantin – înălţime 1,10 metri, greutate 30 de kilograme, corpolenţă atletică, ochi albaştri, faţa ovală, tenul deschis, frunte mijlocie, păr blond scurt drept, ca semn particular prezintă un neg deasupra buzei, în partea dreaptă. La data dispariţiei era îmbrăcat cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză multicoloră (galben-roşu-verde) în dungi, tricou de culoare închisă.

„În căutările efectuate au fost mobilizaţi voluntari și au fost daţi în consemn la patrulele de ordine si siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Roman, patrulelor de jandarmi şi poliţie locală. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea celor doi minori sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitatea de poliție”, precizează un comunicat al IPJ Neamț.

 

 

 

 

Partajează articolul
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

COMENTARII

WORDPRESS: 0