Prima paginăActualitate

Polițiști din cadrul IPJ Neamț avansați în grad, cu ocazia Zilei Naționale

Polițiști din cadrul IPJ Neamț avansați în grad, cu ocazia Zilei Naționale

Dimensiune text

 

 

Cu ocazia Zilei Naționale a României și în cinstea celor 100 de ani de la unirea tuturor românilor, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a avut loc joi, 29 noiembrie, o ședință festivă.

Cu această ocazie, șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, comisar şef Paul Tablan, a prezentat ordinele și dispozițiile de avansare în gradul profesional următor înainte de îndeplinirea stagiului minim pentru 11 ofițeri și 11 agenți de poliție din cadrul structurilor operative ale IPJ Neamț care s-au remarcat prin activitatea profesională depusă.

Activitățile pentru celebrarea zilei de 1 Decembrie au fost demarate prin organizarea de competiții sportive, la care au fost invitați și reprezentanții celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne și ale Ministerului Apărării Naționale, câștigătorii acestor competiții fiind premiați cu diplome și cupe.  În holul de la intrarea în sediul inspectoratului de poliţie a fost organizat un stand de carte, în special cu temă istorică, cărţile expuse putând fi achiziționate de către cei interesaţi.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0