Poliţia scoate la concurs 770 de posturi folosind un mesaj legat de poliţistul pedofil: „Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi”

HomeSocial

Poliţia scoate la concurs 770 de posturi folosind un mesaj legat de poliţistul pedofil: „Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi”

 

 

Poliția Română scoate la concurs, în această perioadă, 770 de posturi de polițiști și personal contractual, dintre care 13 și în județul Neamț. Nimic ciudat, până aici, pentru că astfel de campanii s-au mai desfășurat în ultimii ani. O premieră o reprezintă, de această dată, tonul mesajului oficial pe care l-au ales comunicatorii Inspectoratului General al Poliției Române să îl promoveze în mediul online, pe site-ul oficial, precum și pe contul oficial de Facebook, mesaj preluat pentru retransmitere de numeroase inspectorate județene.

„Da, ai citit bine. În această perioadă, scoatem la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual. Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa. Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni  pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor. Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute  vorbesc de la sine. De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește-te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană. Pentru posturi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române: https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs . Pentru posturile din cadrul inspectoratelor de poliție județene: https://www.politiaromana.ro/ro/structura-politiei-romane/unitati-teritoriale ”, este mesajul transmis joi, 11 ianuarie, de IGPR.

13 posturi disponibile la Poliția Neamț

Dacă mesajul oficial de la București a fost preluat la retransmitere de mai multe inspectorate județene din țară, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț a ales să folosească un ton neutru în noul anunț de recrutare publicat joi pe site-ul instituției.

„Alătură-te echipei Inspectoratului de Poliție Județean Neamț. În perioada 10 – 19 ianuarie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, prin colegii din cadrul Serviciului de Resurse Umane, recrutează personal în vederea ocupării a 12 posturi de specialiști, scoase la concurs, prin încadrarea directă din sursă externă, iar unul prin reîncadrare. Dintre acestea, 6 sunt pentru ofițeri de poliție și 4 pentru agenți de poliție, iar 3 posturi sunt prevăzute pentru încadrarea de personal contractual. Funcțiile de specialiști scoase la concurs prin încadrarea directă din sursă externă sunt prevăzute în cadrul structurilor de investigarea criminalității economice, de comunicare și informatică, de logistică, de rutieră, de analiză și prevenirea criminalității. În această perioadă, persoanele care doresc să participe la concursurile organizate pot depune cereri de înscriere, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, din municipiul Piatra Neamț, str. Eroilor, nr. 16. Condițiile de participare, tematica și bibliografia sunt postate pe site-ul IPJ Neamț, http://nt.politiaromana.ro , secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs, cât și la avizierul unității din strada Eroilor, nr.16, Piatra Neamț”, precizează comunicatul IPJ Neamț.

 

Foto: Facebook / IGPR

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 5
 • mama omida 5 ani ago

  inca 770 de „intretinuti ” sociali !!

 • unu' 5 ani ago

  poate o fi unu-doi pedofili, dar la rutiera tot militieni au ramas.

 • ulisesmenarul 5 ani ago

  Politia rutiera din municipiul Roman este intr-adevar militie. Am obsevat cu ochii mei o speta. Polo parcat in zona pietei mari vis-a-vis de noul magazin TCE cu produse lactate. Era orientat cu fata spre cea mai cretina trecere de pietoni din municipiul Roman : trecerea care este folosita de pietonii ce tranziteaza „groapa” prin gang catre intrarea in piata unde este brutaria.
  Acolo este efectiv sa dai prioritate la pietoni. De ce ? Pentru ca trecerea este ocupata secunda de secunda ! Efectiv masinile trec la mica intelegere cu pietonii. Acolo se impunea un semafor. Dar nu ! Profitand de aceasta situatie demna de tot rahatul agentii stateau la panda. La agatat ! La luat bani ! Fireste ca aveau legea de partea lor. Da ! Acolo nu ai cum sa nu incalci legea.
  Daca ar fi fost politisti si nu …. masculine , ar fi mers la acea trecere de pietoni si ar fi dirijat traficul acordand pe rand prioritate si soferilor si pietonilor. Pietonii trebuie sa stie ca pe trecerea de pietoni nu se traverseaza ca oile. Pot astepta , se pot grupa se pot folosii trecerea mai multi odata. Dar nuuu ! Agentii stateau la panda ! Din aceasta mica intamplare putem observa ceea ce exista in sufletele agentilor de circulatie : ura , dusmanie , spirit anticivic , gandire primitiva si slugarnicie intr-u adunarea banilor la bugetul consolidat al unui stat bolnav !
  Va urasc din toata inima mea domnilor agenti de circulatie de la rutiera. Sa va dea Dumnezeu dupa inima voastra de plina de ura si venin !

 • Domnul Ulise ,pentru implicarea in eliminarea mizerilor din societatea romascana trebuie propus cetatean de onoare a orasului si nu diferitele persoane propuse pana acum cu mari probleme de personalitate.
  Multa stima pentru comentariul facut ce reprezinta exact situatia batalioanelor de forta ramase cu mentalitatile din vechiul regim comunist si neadaptate regimului democratic,

 • mihai 5 ani ago

  Piata fortei de munca in Romania nu duce lipsa de persoane care se doresc politai, asa cum duce lipsa de medici, vom vedea acest lucru si la concursurile de recrutare, daca vor fi pe bune. Atunci de ce aceasta categorie, mai ales sefii, au salarii enorme (unii, cazul pedofilului de la Bucuresti, au si salarii de merit!?) si un sistem de pensionare total scapat de sub control, care inghite enorm din banii publici?! Si asta in conditiile in care calitatea pregatirii acestor oameni si cheful lor de munca sunt din ce in ce mai reduse? Iar liderul de sindicat „Goarna” afirma in media ca politistii „lucreaza in strada 300 de ore pe luna”!