Prima paginăSocial

PNL sprijină voluntariatul

Dimensiune text

Vineri, 16 octombrie, la Casa Veche din Roman a avut loc un spectacol de caritate organizat de Asociaţia Tineretul ONU din România – Club Roman, care îşi propune să aducă în atenţia romaşcanilor şi a locuitorilor din jurul oraşului Roman un caz social local, şi anume necesităţile celor 45 de suflete care se află la Centrul „Iubire şi speranţă”, coordonat de părintele Mihăiţă Popovici.

Pentru a-i ajuta pe aceşti copii, clubul din Roman a organizat un spectacol de caritate, unde talente locale au urcat pe scenă pentru a da ce au mai bun şi pentru a sprijini aceste cazuri. Printre activităţile care au încântat publicul s-au numărat o piesă de teatru, un moment de beat-box, dansuri, reprezentaţii vocale şi instrumentale. Mai mult, cei prezenţi au avut posibilitatea de a dona atât sume de bani, cât şi îmbrăcăminte sau alimente pentru a-i ajuta pe copii.

Reuşita acestui eveniment nu ar fi fost posibilă fără sprijinul financiar oferit de Organizaţia PNL Roman, prin reprezentanţii săi, Vlad Ciurea, Dana Păiuş, Petrică Căpraru şi Lucian Pascariu. Primarul Laurenţiu Dan Leoreanu nu a putut fi prezent la eveniment, întrucât s-a aflat la Bruxelles la întâlnirea primarilor municipiilor europene, dar a transmis un mesaj de felicitare acestor tineri inimoşi: „Vreau să vă felicit pe voi, tinerii cu iniţiativă, pentru că aţi luat atitudine, iar prin evenimentul creat astăzi îi faceţi pe oameni să conştientizeze importanţa unui gest nobil, nevoile pe care semenii noştri le au, acesta fiind momentul potrivit în care generozitatea să îşi arate faţa şi, de aceea, noi, membrii Organizaţiei PNL Roman, suntem implicaţi direct în a sprijini aceşti copii care vor şi pot să îşi depăşească condiţia şi, implicit, să fim lângă asociaţia condusă de părintele Mihăiţă Popovici, pentru a-i uşura misiunea”.

Părintele Mihăiţă Popovici a mulţumit tinerilor organizatori pentru iniţiativa lor extraordinar de matură şi a ţinut, de asemenea, să menţioneze primul ajutor concret şi consistent din partea PNL Roman, constând şi în alimente de bază, suficiente pentru a le asigura copiilor nevoiaşi hrana timp de o lună.

Articol mai nou
Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 0