Prima paginăPolitica

PNL Roman  a oferit romașcanilor nevoiași pachete pentru masa de Paști

PNL Roman  a oferit romașcanilor nevoiași pachete pentru masa de Paști

Dimensiune text

Joi, 29 aprilie, Organizația PNL Roman a oferit, așa cum face în ultimii ani în preajma marilor sărbători creștine – Crăciun și Paști –, zeci de pachete cu alimente romașcanilor care nu au posibilități materiale. Pachetele au fost înmânate de către deputatul Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman, alături de primarul Leonard Achiriloaei și membri ai organizației PNL Roman.

„Încercăm, în acest an în condiții de distanțare socială, să îi aducem lângă noi pe cei care au nevoie de sprijin, să le facem sărbătorile de Paști un pic mai calde și mai frumoase. PNL Roman are datoria morală de a fi alături măcar de o parte de romașcanii care au nevoie de un sprijin, de cei care au o viață mai grea, cărora încercăm să le aducem pe masă alimentele de bază pentru aceste sărbători. Vreau să mulțumesc domnului primar, consilierilor locali și județeni, membrilor Biroului politic local municipal Roman, care și în acest an, cu ocazia sărbătorilor de Paști, au dorit să facă un gest de generozitate. Urăm tuturor românilor sărbători cu liniște și cu pace, cu mai multă deschidere, toleranță și înțelepciune și cu mai multă bunătate. Sărbători fericite tuturor, un Paști binecuvântat și luminat. Dumnezeu să binecuvânteze Romanul și pe toți românii, oriunde s-ar afla!”, a declarat cu acest prilej deputatul Laurențiu Leoreanu.

„Iată că, în Săptămâna Mare, Organizația PNL Roman face un gest care a devenit tradiție în preajma sărbătorilor pascale, de a aduce puțină lumină în sufletele și în casele unor romașcani care au nevoie de acest mic sprijin. Chiar dacă nu reușim să rezolvăm problemele tuturor celor nevoiași în preajma sărbătorilor pascale, acest simbol cred că poate crea bucurie celor care au beneficiat astăzi de acest sprijin și considerăm că suntem datori să fim alături de ei. Tuturor romașcanilor și celor din Zona Metropolitană le urez un Paști luminat și liniștit!”, a afirmat primarul Leonard Achiriloaei.

COMENTARII

WORDPRESS: 0