PNL Roman a oferit peste 100 de pachete pentru masa de Paști romașcanilor necăjiți

HomePolitica

PNL Roman a oferit peste 100 de pachete pentru masa de Paști romașcanilor necăjiți

 

 

Joi, 5 aprilie, Organizația PNL Roman a oferit, așa cum a făcut în ultimii ani în preajma marilor sărbători creștine – Crăciun și Paști -, pachete cu alimente romașcanilor care nu au posibilități materiale. Aceștia sunt identificați de către membrii organizațiilor responsabili cu diferitele zone ale orașului. Pachetele au fost înmânate de către deputatul Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman, alături de primarul Lucian Micu, viceprimarul Roxana Iorga și consilierii locali.

„Și în acest an am putut să aducem o licărire de bucurie în sufletele celor care sunt mai triști ca noi. 110 pachete au fost făcute anul acesta, cu ajutorul Biroului Permanent Local al PNL Roman. Am făcut acest lucru astăzi, în Joia Mare, suntem cu toții bucuroși că am putut face acest gest și putem să îl continuăm, iată, de zece ani de zile. Cred că trebuie să ne aplecăm și spre lumină, spre bunătate, spre smerenie. Ne dorim să avem sănătate și bucurie, ca să putem merge mai departe, să avem forța și puterea să facem astfel de lucruri. Le urăm tuturor sărbători cu bine și un Paște luminat”, a afirmat deputatul Laurențiu Leoreanu.

„Îmi exprim și eu bucuria că, alături de colegii mei, am reușit să venim în sprijinul celor mai puțin favorizați de soartă. E o mare bucurie și din partea noastră că putem să facem acest lucru, an de an, cu ocazia celor două mari sărbători ale creștinătății. Cred că nu există satisfacție mai mare din partea unei persoane decât aceea de a ști că ai putut să contribui la binele semenilor tăi. Noi rămânem în continuare consecvenți și dedicați cetățenilor municipiului Roman, îi asigurăm că vom rămâne mereu alături de ei și le urăm și noi sărbători cu pace, cu liniște, cu mult bine și bucurii”, a transmis primarul Lucian Micu.

Fiecare pachet oferit de membrii PNL Roman celor nevoiași conține orez, făină, ulei, zahăr, cozonac, vin, un pui și fructe.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • VASILE 6 ani ago

    Şi totuşi, aceşti 110 sau 100 amărăşteni, SAU…….??????, plătesc din cauza lui leureanu, zi de zi, lună de lună, APA cea mai SCUMPĂ din ŢARĂ!