PNL Roman a oferit pachete pentru masa de Crăciun romașcanilor necăjiți

HomePolitica

PNL Roman a oferit pachete pentru masa de Crăciun romașcanilor necăjiți

 

Vineri, 20 decembrie, membrii Organizației PNL Roman au oferit, așa cum au făcut în ultimii ani în preajma marilor sărbători creștine – de Crăciun și de Paști -, peste o sută de pachete cu alimente romașcanilor care nu au posibilități materiale. Aceștia sunt identificați de către membrii organizațiilor responsabili cu diferitele zone ale orașului. Pachetele au fost înmânate de către deputatul Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman, alături de primarul Lucian Micu, viceprimarul Roxana Iorga și consilieri locali.

„Este, cred, pentru al 12-lea an la rând când reușim să facem acest lucru, cu ajutorul colegilor din organizație, cărora le mulțumesc, să configurăm câteva pachete cu alimente, peste 100, astfel încât acest pachet să asigure măcar un minim pentru Crăciun pentru familiile cu situații dificile. Crăciunul vine cu bucurie, cu lumină, cu dragoste, cu bunătate, cu înțelegere, și încercăm și noi, Organizația PNL Roman, să facem acest lucru pentru semenii noștri care au mai multă nevoie. La mulți ani tuturor, sărbători fericite, cu un Crăciun luminat, cu cei dragi aproape și cu lucruri frumoase și bune care să ne înconjoare”, a transmis celor prezenți deputatul Laurențiu Leoreanu.

„Le mulțumesc colegilor din Organizația PNL Roman pentru mobilizarea de care au dat dovadă în fiecare an, venind în sprijinul celor care, poate, au mai puțin mai ales în preajma acestor sărbători. Acest spirit de solidaritate nu face altceva decât să ne motiveze ca gesturile noastre să continue și, de ce nu, să fie preluate de către toți romașcanii care au posibilitatea să facă un bine celor din jurul lor. Le urez romașcanilor să aibă parte de un Crăciun fericit, să îi aibă mereu pe cei dragi aproape, iar anul 2020 să ne aducă, așa cum ne dorim, cât mai multe realizări, atât pe plan personal, cât și în plan profesional, așa încât, la un nou moment de analiză de sfârșit de an, să putem avea satisfacția că am făcut tot ce a ținut de noi pentru ca lucrurile în comunitatea noastră să fie pe un făgaș normal și Romanul să continue să se dezvolte, prin implicarea fiecăruia dintre noi”, a afirmat cu acest prilej primarul Lucian Micu.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0