Prima paginăPolitica

„PNL Neamț va sesiza Ministerul Dezvoltării privind lucrările de slabă calitate efectuate la DJ 157C”

„PNL Neamț va sesiza Ministerul Dezvoltării privind lucrările de slabă calitate efectuate la DJ 157C”

Dimensiune text

 

 

Circa trei milioane de euro a cheltuit Consiliul Județean Neamț, finanțare asigurată prin PNDL II, pentru reabilitarea Drumului Județean 157 C, care străbate comuna Alexandru cel Bun, spre Bisericani. La mai puțin de un an, lucrările executate se dovedesc a fi de mântuială, porțiuni întregi din drumul așa zis reabilitat fiind compromise.

„Este inadmisibil, inimaginabil. Bani publici cheltuiți fără noimă, de președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, care și-a bătut efectiv joc de acest drum. La nici un an de la finalizarea lucrărilor, drumul este efectiv rupt, iar pe anumite porțiuni arată mai rău decât era înainte. Iar ca bătaia de joc să fie completă, Ionel Arsene o maschează prin manipularea nemțenilor și prezintă toate aceste eșecuri ca fiind, de fapt, mari realizări, prezentate în reportaje tv, filmări spectaculoase și declarații triumfaliste”, a declarat, indignat, senatorul liberal Eugen Țapu Nazare.

Partidul Național Liberal consideră că principalul vinovat de această situație este președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene. De altfel, de reabilitarea acestui drum s-a ocupat o cunoscută firmă abonată la banii publici, firmă controlată de un cumătru al președintelui Consiliului Județean. După ce a eșuat în politicile de sănătate – Spitalul Județean de Urgență fiind doar un exemplu în acest sens – acum eșuează și în reabilitarea infrastructurii județene.

„Ajunge! Asemenea situații trebuie să înceteze, a mai declarat senatorul Eugen Țapu. Pentru că nu-i pasă de ceea ce se întâmplă, și-i tratează cu dispreț pe nemțeni, Partidul Național Liberal va solicita, oficial, Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice să trimită Corpul de Control în județul Neamț pentru a verifica modul în care au fost cheltuiți banii publici pe lucrările de reabilitare a DJ 157 C”.

Biroul de presă al PNL Neamț,
Comunicat de presă

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Iliana 2 ani

    Vreau să anunț că și drumul județean din comuna Icușești, între localitățile Icușești -Rocna e nenorocire. Nu știu cum apare pe harta rutieră a jud. Neamț, nu știu dacă primarul com. Icușești l-a declarat asfaltat, dar e un drum de coșmar. Poate merg jurnaliștii de investigație în zonă să constate. Întrebarea este retorică: Ce fac primarii, așa-zișii aleși locali( că nu-s, să fim serioși!), ce face președintele Consiliului județean? Eu cred că sunt bani, dar nu e voință.

  • Ioan Balan 2 ani

    Ce firma a executat lucrarile? Poate e relevant! Sau o putem descalci noi,cetatenii.