Prima paginăTimp liber

Petreceri de Mărţişor

Dimensiune text

Sosirea primăverii este pretext de petreceri în cluburile din Roman.

Odată cu venirea primăverii, reprezentanţii Casa Veche Roman şi-au propus să aducă o rază de lumină şi un zâmbet pe chipurile firave şi pline de speranţă ale copiilor din Centrul Delfinul din Roman, care suferă de autism şi care au nevoie zi de zi de îngrijire şi îndrumare specială. De aceea, vineri seara, de la ora 22.00, romaşcanii sunt invitaţi să ia parte la un concert caritabil la Casa Veche, susţinut de Jackpot Band România, prilej cu care organizatorii speră să reuşească, împreună cu cei prezenţi, să le aducă acelor copii zâmbetul pe buze şi să le ofere un mărţişor plin de semnificaţii. Preţul unui bilet este de 15 lei, iar în cazul în care cineva doreşte să îi sprijine şi mai mult pe copii poate face donaţii directe în urna pusă la dispoziţie în cadrul evenimentului. Sumele strânse din vânzarea biletelor şi donaţii vor reveni Asociaţiei Betania Bacău, pentru Centrul Delfinul Roman.

Sâmbătă, 1 Martie, petrecăreţii din Roman sunt aşteptaţi la United Pub la „Mărţişor Party”. Toate doamnele şi domnişoarele vor primi câte un cocktail din partea casei. Atmosfera va fi întreţinută de Dj Chris.

petrecere 2

Dacă e sâmbătă, e Party in the City la Casa Veche. Organizatorii îi aşteaptă pe petrecăreţi, de la ora 23:00, la „Mărţişor Party in the City”, să-i ureze bun venit mult aşteptatei primăveri. Cei prezenţi vor fi întâmpinaţi cu un mărţişor alcoolizat sub forma unui shot de tequila, din partea casei, iar între orele 1.00 – 2.00 va fi happy hour, un shot de tequila va costa numai patru lei. Ritualul de venire a primăverii şi mărţişoarele muzicale vor fi primite de la Dj Casper.

Clubul Black Wolf, având ca partener Consiliul Judeţean al Elevilor Neamţ, invită liceenii sâmbătă, 1 martie, pentru a întâmpina primăvara aşa cum se cuvine. Intrarea se face pe baza carnetului de elev şi achitării sumei de 10 lei (biletul include o băutură din partea casei). Toţi banii strânşi din intrare vor fi donaţi unui caz social din Roman. Pentru mai multe detalii despre acest caz, cei interesaţi pot contacta ambasadorii campaniei  „Toţi pentru o inimă şi 5 suflete!”: Diana Aldea, Iancu Matei şi Amalia Paraschiv. Accesul se face începând cu ora 20.00, prin spatele clubului. Muzica va fi asigurată de Omarr Amo.

Time Out Pub organizează, sâmbătă, un spectacol de stand up comedy, cu invitaţi speciali Radu Isac şi Sorin Parcalab. Reprezentaţia începe la ora 21, iar intrarea costă 20 de lei.

COMENTARII

WORDPRESS: 0