Peste 500 de șoferi sancționați săptămâna trecută, cei mai mulți din cauza vitezei

HomeActualitate

Peste 500 de șoferi sancționați săptămâna trecută, cei mai mulți din cauza vitezei

În perioada 20-26 martie, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au acționat, pe principalele drumuri din județ, pentru reducerea riscului rutier, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive, informează IPJ Neamț.

La activitățile desfășurate au participat polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră și ordine publică, cu atribuții pe linie de poliție rutieră. Pentru abaterile constatate, au fost aplicate peste 550 de sancţiuni contravenţionale, 362 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reținute 56 de permise de conducere.

Totodată, au fost constatate patru infracțiuni la regimul siguranței circulației pe drumurile publice, trei dintre acestea privind conducerea sub influența alcoolului și o infracțiune privind conducerea sub influența substanțelor psihoactive, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Comentarii

WORDPRESS: 0