Prima paginăActualitate

Peste 280 de vitezomani sancționați de polițiști, săptămâna trecută

Peste 280 de vitezomani sancționați de polițiști, săptămâna trecută

Dimensiune text

 

În perioada 25 – 31 mai, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu cei ai Serviciului de Ordine Publică au acţionat pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere pe drumurile publice din judeţul Neamţ. Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, a consumului de alcool în rândul conducătorilor de vehicule, precum şi respectarea regimului legal de viteză, informează IPJ Neamț.

În cadrul acțiunii, polițiștii rutieri au aplicat 898 de sancțiuni contravenționale, dintre care 283 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 24 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, 16 pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi 575 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute 137 de permise de conducere, dintre care 16 pentru alcool, 66 pentru nerespectarea  regimului legal de viteză, 12 pentru depăşire neregulamentară, 24 pentru neacordare de prioritate pietonilor, șase pentru neacordare prioritate vehicule și 13 pentru alte abateri.

Au fost constatate cinci infracțiuni la regimul rutier pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, șase pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și două pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0