Prima paginăActualitate

Persoane urmărite la nivel național și internațional, depistate de polițiștii nemțeni

Persoane urmărite la nivel național și internațional, depistate de polițiștii nemțeni

Dimensiune text

 

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii nemțeni au prins trei persoane urmărite la nivel național și internațional.

Vineri, 3 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat o persoană pe numele căreia a fost emis un mandat de arestare european de către autoritățile italiene. Romașcanul de 39 de ani a fost dat în urmărire internațională de către autorităţile judiciare din Italia, pentru săvârşirea de infracţiunilor de furt. Acesta a fost preluat de polițiști și prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a emis ordonanța de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore. Persoana a fost depusă în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Bacău, urmând a fi prezentată Curţii de Apel Bacău, pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Tot vineri, polițiștii Postului de Poliţie Ion Creangă au depistat, la locuinţa unei femei din localitate, un bărbat de 35 de ani, din Dulcești. Pe numele acestuia Judecătoria Roman a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, bărbatul fiind condamnat la o pedeapsă de trei ani de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. Persoana a fost ridicată de polițiști și escortată la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Duminică, 5 noiembrie, la orele 07:30, mai multe echipaje de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost angrenate în prinderea unui bărbat de 39 de ani, din Războieni, căutat pentru punerea în executare a unui mandat de arestare preventivă. Măsura a fost dispusă de către Judecătoria Piatra Neamţ, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din locuințe de pe raza comunei Războieni. În urma căutărilor efectuate, bărbatul a fost găsit ascuns într-un imobil de pe raza comunei Țibucani, fiind preluat de polițiști și încarcerat.Persoana este cercetată pentru faptul că, în perioada 2015-2017, ar fi pătruns în anexele unor locuințe, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de 7.800 de lei.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0