Persoane căutate de poliție, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card care nu le aparținea

HomeActualitate

Persoane căutate de poliție, după ce ar fi făcut cumpărături cu un card care nu le aparținea

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Neamț solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea a două persoane, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de tranzacții financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor. Persoanele în cauză au fost surprinse de camerele video amplasate în interiorul unei stații de distribuție a combustibilului, din Piatra Neamț, informează IPJ Neamț.

Conform anchetatorilor, la data de 23 noiembrie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț au fost sesizați de către o femeie de 53 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, la data de 15 noiembrie 2021, ar fi pierdut, în împrejurări necunoscute, portofelul în care se aflau mai multe documente personale, carduri și o sumă de bani, iar în cursul aceleiași zile, aceasta a constatat că ar fi fost efectuate mai multe tranzacții financiare, de pe unul dintre cardurile bancare aflate în portofel.

„În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de tranzacții financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor. Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanelor din imagini este rugat să anunțe Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, la telefon 0233/207000”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

Foto: IPJ Neamț

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0