Prima paginăActualitateRoman

„Pernuţa curată” a ajuns la Roman

Dimensiune text

„Pernuţa curată” este o curăţătorie ambulantă de perne din Suceava.

 

Romaşcanii au la dispoziţie trei zile pentru a profita de serviciile de curăţare a pernelor oferite de caravana „Pernuţa curată”. Pe strada Libertăţii, lângă Biserica Armenească, s-a instalat o curățătorie mobilă de perne. Pe lângăromașcani, şi locuitorii din Suceava, Fălticeni, Dorohoi, Gura Humorului, Rădăuţi sau Paşcani s-au bucurat de serviciile oferite de această curăţătorie ambulantă.

Funcţionând cu resurse proprii de apă şi curent, caravana oferă servicii precum curățarea de microbi, de praf, eliminarea elementelor oculte (ace,cuie, oase, fire de păr), schimbarea dosului de perne, iar spălarea se face fără substanţe chimice. Totul se întâmplă în fața clientului, în timp 5-10 minute.

Această curăţătorie ambulantă aparţine firmei Curăţătorie Perne SRL, care îşi are sediul în Suceava. Fiecare curăţare costă 10 lei, iar firma oferă dosuri noi de pernă. „Caravana va poposi la Roman timp de trei zile, de luni până miercuri. Dacă vom avea însă o cerere foarte mare din partea clienţilor, vom rămâne în oraş cât va fi nevoie”, a declarat administratorul firmei Curăţătorie Perne SRL.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0