Percheziții în Roman, Sagna și Dulcești într-un dosar de furt, trei persoane au fost reținute

HomeActualitate

Percheziții în Roman, Sagna și Dulcești într-un dosar de furt, trei persoane au fost reținute

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în executare marți, 29 noiembrie, patru mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Sagna, Dulcești și Roman, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Conform IPJ Neamț, din cercetări a reieșit că, în perioada 24-25 septembrie un bărbat de 32 de ani, din Sagna, cu complicitatea altor două persoane, cu vârste de 20, respectiv 30 de ani, din Dulcești și Sagna, ar fi pătruns în sediul unei societăți comerciale, din municipiul Roman, de unde ar fi sustras suma de aproximativ 7.700 de lei.

Cele trei persoane au fost conduse la sediul Poliției municipiului Roman, în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, persoanele în cauză au fost reținute, pentru 24 de ore, o persoană fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și alte două persoane sub aspectul complicității la săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Miercuri, 30 noiembrie, persoanele în cauză au fost prezentate instanței de judecată, față de bărbatul de 32 de ani fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Totodată, față de un bărbat de 30 de ani a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, iar față de o tânără de 20 de ani fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

În activități au fost angrenați polițiștii Biroului de Investigații Criminale Roman și cei ai Secțiilor de Poliție Rurale Sagna și Dulcești.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0