Percheziții în Roman la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

HomeActualitate

Percheziții în Roman la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

 

Marți, 21 iulie, în urma a șase percheziții efectuate la domiciliile unor persoane din Roman, bănuite de comiterea mai multor infracțiuni cu violență, cămătărie și șantaj, polițiștii au ridicat două arme letale cu glonț și un pistol tip airsoft, informează Poliția Română.

La data de 21 iulie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au pus în executare șase mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Roman, la domiciliile unor persoane bănuite că dețin arme în mod ilegal. Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

„Acțiunea a vizat depistarea și probarea activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni cu violență, cămătărie și șantaj. În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate în vederea indisponibilizării două arme letale cu glonț, de calibru 9×21 mm. și 8 mm., 10 cartușe, precum și un pistol tip airsoft, supus autorizării, deținute în mod ilegal. Patru persoane, cu vârste cuprinse între 35 și 50 de ani, din Roman, au fost conduse la sediul poliției, pentru continuarea cercetărilor”, precizează reprezentanții Poliției Române.

La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Neamț, precum și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0