HomeActualitateRoman

„PDL are cei mai potriviţi oameni pentru a apăra interesele românilor la nivel european”

Declaraţia a fost făcută de Cătălin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidenţiale. Acesta a fost prezent miercuri la Roman, împreună cu Monica Macovei, pentru a susţine candidaţii PDL la alegerile europarlamentare.

Sala mare a Primăriei Roman s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru membrii şi simpatizanţii Partidului Democrat Liberal (PDL), care s-au întâlnit, miercuri, cu Monica Macovei, candidat PDL la alegerile europarlamentare, şi cu Cătălin Predoiu, candidatul acestui partid la alegerile prezidenţiale din toamnă. Cei doi au fost însoţiţi de Alexandru Drăgan, preşedintele interimar al PDL Neamţ, Gheorghe Flutur, secretarul general al PDL şi şeful campaniei electorale PDL la alegerile europarlamentare, Ioan Bălan, vicepreşedintele PDL şi Vasile Beţianu, preşedintele interimar al PDL Roman.

PDL 02„PDL este un partid care are structuri până în ultimul cătun din fiecare judeţ. Dacă ne mobilizăm, chiar dacă sondajele nu ne avantajează în acest moment, putem obţine un scor bun la alegerile europarlamentare. Trebuie să aducem oamenii la vot, ca să le arătăm că PDL trăieşte”, a spus Gheorghe Flutur, în timpul vizitei de la Roman.

Monica Macovei, unul dintre candidaţii PDL la europarlamentare, a prezentat, în discursul său, realizările proprii din ultimii cinci ani, din Parlamentul European, printre care se numără finalizarea Directivei privind confiscarea bunurilor provenite din infracţiuni şi contribuţia pe care a avut-o la eliminarea vizelor pentru cetăţenii din Republica Moldova. „Suntem mulţi, suntem puternici, suntem singurul partid de dreapta din România şi trebuie să luptăm până la capăt pentru a câştiga alegerile. Este important să conducă dreapta în România, pentru că noi vom încuraja sectorul privat să se dezvolte şi aşa se vor crea noi locuri de muncă”, a susţinut Monica Macovei.

Ioan Bălan, vicepreşedintele PDL, a fost cel care a prezentat candidaţii partidului la alegerile europarlamentare. „Celelalte partide se aliază pentru a aduna cât mai multe voturi, însă PDL luptă singur, pentru că are încredere în alegători şi a întocmit o listă de europarlamentari valoroşi”, a declarat Ioan Bălan. „PDL are cei mai potriviţi oameni pentru a apăra interesele românilor la nivel european. Noi credem în libertate, proprietate, justiţie şi patriotism. Suntem principalul partid de dreapta de România şi concurăm singuri împotriva tuturor. Trebuie să fim demni, să ne luptăm, pentru că ne aşteaptă o victorie mare, pe care o vom pune în slujba românilor”, a afirmat Cătălin Predoiu, candidatul PDL la alegerile prezidenţiale.

Comentarii

WORDPRESS: 3
  • Florin 10 ani ago

    S-a vazut in 2012 cum au mintzit o intreaga Europa ca in Romania a fost o lovitura de stat.Ca sa nu mai vorbim de toate denigrarile tzarii ,comise de madam Macovei…Ma mir ca nu le este rusine sa mai ceara un mandat !

  • Radu 10 ani ago

    Dupa 25 de ani de dezamagiri m-am hotarat sa-mi schimb atitudinea si sa nu mai critic pe nimeni. Toti sunt foarte buni si capabili. In consecinta in urmatorii 25 de ani voi vota si voi fi de acord cu toti. La alegerile europarlamentare voi vota cu partidele la care pe lista figureaza candidati din Roman. Mult succes tuturor!

  • un romașcan 10 ani ago

    Și eu m-am hotărât , voi vota cu cei care au facut ceva concret pentru comunitate .