Prima paginăPolitica

Patru candidați s-au înscris oficial în cursa pentru funcția de primar al Romanului, pentru alegerile din 11 iunie

Patru candidați s-au înscris oficial în cursa pentru funcția de primar al Romanului, pentru alegerile din 11 iunie

Dimensiune text

 

Luni, 22 mai, expiră perioada pentru depunerea candidaturilor la alegerile parțiale pentru funcția de primar al municipiului Roman, care se vor desfășura pe data de 11 iunie.

Patru candidați și-au depus oficial candidaturile în acest weekend. Sâmbătă, 20 mai, la Biroul electoral și-au depus candidaturile Elena Chelmuș, din partea PMP, Radu Samson, din partea USR, precum și Marius Neculai, candidatul PSD. Alături de Marius Neculai s-au aflat senatorul Dan Manoliu, președintele PSD Roman, deputatul Alexandru Rotaru, consilieri locali și județeni ai PSD și numeroși membri ai partidului. „Am venit astăzi să îmi depun oficial candidatura și am alături de mine oameni care m-au încurajat, mă încurajează și sunt convins că vor face parte din echipa cu care vom convinge romașcanii că suntem hotărâți să nu dezamăgim pe nimeni. Eu însumi îmi iau acest angajament de a face tot ceea ce îmi va sta în putere pentru a fi acel edil echilibrat, înțelept, și îmi voi dărui tot efortul și toată priceperea pentru a face ca acest oraș să meargă de la bine spre mai bine”, a afirmat Marius Neculai.

 

Duminică, 21 mai, s-a înscris oficial în cursa pentru funcția de primar și candidatul PNL, primarul Lucian Micu. La depunerea candidaturii, acesta a fost însoțit la Biroul Electoral de numeroși membri ai PNL, între care deputatul Laurențiu Leoreanu, președintele PNL Roman, deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț, senatorul Eugen Țapu, vicepreședinte al PNL Neamț, consilieri locali și județeni. „Am luat decizia să îmi depun astăzi oficial candidatura, este un proiect la care am lucrat împreună cu domnul deputat Laurențiu Leoreanu încă de anul trecut, când am câștigat alegerile la nivelul municipiului Roman, și suntem convinși că dezvoltarea orașului trebuie să continue, iar proiectele începute trebuie duse la bun sfârșit. Am în spate experiență administrativă, cunosc foarte bine problematica din toate zonele municipiului Roman și cred eu că romașcanii vor avea toate argumentele necesare să aleagă persoana care știe care le sunt problemele și, mai ales, care le sunt și soluțiile. De aceea cred eu că în această cursă electorală pornesc cu prima șansă și pornesc cu maximă încredere”, a declarat Lucian Micu.

 

Pentru alegerile parțiale pentru funcția de primar al municipiului Roman din 11 iunie, campania electorală va începe sâmbătă, 27 mai, urmând să dureze doar două săptămâni.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Micu este ceea mai proasta solutie pentru Roman . A demonstrat cu prisosinta ca vice primar (afemeiat) fara realizari de nici un fel , cu dosar la ANI care sa speram ca il scoate si din viceprimar, pentru normalitate la Primarie ! Doamne ajuta !

  • George dar de ce sustii ca Muci este afemeiat ? Ai ceva de spus in viata spune tare si pe fata ! Ai vreun dosar cu el ? Sti ceva ? Spune sa stim si noi ?
    Micu are dosar la ANI ? Dar pesedeii au deja condamnari …
    Oricum George am o veste naspa pentru tine : votul tau din 11 iunie este muci zero ! Poti sa-l consideri anulat ! Si sti de ce ? Pentru ca eu contra ta voi vota Micu…deci deja esti zero…gata ! Ne-am anulat reciproc ! Am reusit sa inving prin sacrificare un pesedist ! Ha !