Patinoarul Roman s-a închis. Parcarea de la „Roman Vodă” va fi reamenajată

HomeSocial

Patinoarul Roman s-a închis. Parcarea de la „Roman Vodă” va fi reamenajată

 

 

Patinoarul Roman, ediția iernii 2017 – 2018, s-a închis, urmând ca până pe 28 februarie parcarea să fie și eliberată de utilaje și funcțională pentru proprietarii de autoturisme.

Conform reprezentanților Primăriei Roman, De la deschiderea patinoarului, la începutul lunii decembrie, s-au eliberat 3.227 de bilete, fie pentru închirierea patinelor și acces pe gheață, fie doar pentru accesul pe gheață pentru cei care au avut patine, cele mai multe în luna decembrie. În același timp, circa 2.000 de persoane au beneficiat de gratuități acordate de proprietarul patinoarului, pentru diferite evenimente organizate de administrația publică locală sau pentru clienții fideli.

„Primăria municipiului Roman nu a cheltuit bani pentru amenajarea patinoarului, singurele costuri fiind cele legate de dezinfectarea toaletelor publice, efectuată de Municipal Locato, societate a Consiliului Local Roman, și pentru asigurarea energiei electrice în Piața «Roman Vodă». Costurile cu serviciile de energie electrică, incluzând asigurarea curentului pentru comercianții de la Târgul de Crăciun, s-au ridicat la suma de 23.000 de lei. Din această primăvară, administrația publică locală va demara un proiect de sistematizare a parcării din Piața «Roman Vodă», prin amenajarea unui număr suficient de locuri de parcare pentru a nu se mai permite blocarea trotuarelor și pentru a se putea circula pe doua benzi”, au precizat reprezentanții administrației locale.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0