Prima paginăReligie

Paroh nou la Biserica din Valea Ursului

Paroh nou la Biserica din Valea Ursului

Dimensiune text

 

 

În Duminica a 28-a după Rusalii, a cincea Duminică din Postul Crăciunului) a avut loc, cu binecuvântarea IPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului și Bacăului, prezentarea și instalarea noului preot paroh în biserica cu hramul „Sfântul Dumitru”, din comuna Valea Ursului, părintele Bogdan Palcău, informează reprezentanții Protopopiatului Roman.

„Slujba a debutat cu săvârșirea Utreniei, urmată de Sfânta și dumnezeiasca Liturghie. Delegat din partea IPS Ioachim a fost părintele protopop Dragoș Munteanu, care a adresat un deosebit cuvânt de învățătură, subliniind importanța legăturii dintre preot și comunitate atât din punct de vedere duhovnicesc cât și administrativ. La finalul Sfintei Liturghii, a avut loc slujba de pomenire a părintelui Adrian Buric. Noul preot paroh a mulțumit Înaltpreasfințitului pentru misiunea încredințata și a transmis credincioșilor că vor avea parte de toată susținerea și implicarea sa și a familiei sale în viața bisericii și a comunității”, au precizat reprezentanții Protopopiatului Roman.

Preotul Adi Buric, fostul paroh al Bisericii din Valea Ursului, s-a stins din viață fulgerător, pe 20 noiembrie, la vârsta de 47 de ani.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0