Prima paginăActualitateRoman

Panică la Secția Pediatrie

Dimensiune text

A fost panică la Secţia pediatrie din zona Spitalului Vechi, în noaptea de miercuri spre joi. Din cauza fumului care inundase holul, angajaţii secţiei au chemat pompierii. La faţa locului s-au deplasat două echipaje, cu două autospeciale. Focul care provocase fumul provenea dintr-o boxă amenajată sub casa scării. „Pompierii au stins incendiul în limitele găsite şi au evacuat fumul din imobil. În urma evenimentului au ars 20 de kilograme de deşeuri de hârtie şi 60 de kilograme de deşeuri textile. Cauza probabilă a incendiului o constitue fumatul în locuri nepermise”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Locul din care a pornit focul este cunoscut printre angajaţii spitalului ca loc pentru fumat, deşi nu era amenajat special pentru aceasta.

Reprezentanţii Spitalului Municipal de Urgenţă Roman nu au formulat un punct de vedere cu privire la acest incident sau dacă vor exista sancţiuni faţă de cei responsabili, având în vedere că fumatul în instituţii publice este interzis.

COMENTARII

WORDPRESS: 0