Prima paginăRoman

Orașul-patinoar

Dimensiune text

Mersul la serviciu sau la școală s-a dovedit a fi un adevărat exercițiu de echilibristică pentru romașcani, joi dimineață. În cursul nopții de miercuri spre joi a plouat, iar dimineață, când temperaturile au ajuns la valoarea de zero grade Celsius, toată apa a înghețat și a transformat orașul într-un mare patinoar.

 

 

 

Un strat  subțire de gheață s-a așezat și pe mașini, astfel că și cei care au vrut să plece de acasă cu autoturismele au avut ceva de lucru până au putut conduce în condiții de siguranță.

Fenomenul a afectat toți locuitorii județului Neamț, astfel că apelurile la 112 nu au întârziat să apară.
Până la ora 10.00, mai multe persoane au sunat la numărul unic de urgență și au reclamat lipsa de material antiderapant pe drumul național DN15, între Piatra-Neamț și Bacău, dar și pe mai multe drumuri județene, cum ar fi cel care trece prin Dealul Mărului, cel care duce spre Bâra sau drumul județean 207C, Roman – Ion Creangă.
Alte două solicitări primite până la ora 10.00 au fost pentru persoane căzute pe gheață, fiindcă materialul antiderapant s-a dovedit a fi, de multe ori, ineficient în fața acestui fenomen meteo.

 

 

Articol mai nou
Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • VICTOR 8 ani

    in aceasta iarna, cel putin pana acum, cei care raspund de dezapezire au fost jalnici.

  • gicu 8 ani

    Au tecut alegerile ,coanu Nuti dama bine s-a ales ,i-a promis primarelui ca il promovea in partidul de pinaltiuri ,fluturi ,videni, berceni,care s-au dat l-a fund si auitat ca mai exista si o urbe unde mai si trebuie sa mai faca si treba.Se vede ca ,considera urbea ca pe o mosie .ATENTIE