ORANGE LAND – noua colecţie SENSE

HomeAdvertorial

ORANGE LAND – noua colecţie SENSE

 

land scape 2 copy

În fiecare sezon, brandul românesc Sense, sub conducerea creativă a designer-ului Andreea Tincu, îţi propune o serie de colecţii capsulă, inspirate din tendinţele internaţionale şi adaptate particularităţilor clientelor din România. Liniile Sense sunt lucrate în fabricile proprii din România, un aspect important în filosofia acestei mărci. În paralel, Sense importă materiale şi fire de la fabrici cu vechime din Europa, dintre care cele italiene sunt de departe cele mai importante.

53 copy

orange land 2

Colecţia Orange Land este creată pornind de la diverse nuanţe de portocaliu. Persommon (în traducere, curmalul japonez sau kaki) este un fruct de culoare portocalie, a cărei nuanţă a fost declarată de Pantone făcând parte din culorile noului sezon. Este o culoare de pământ, caldă şi veselă, pe care o poţi vedea şi în colecţiile Nina Ricci, Roland Mouret, Balmain sau Chalayan.

Poţi admira colecţia în magazinele Sense din toată ţara, inclusiv în cele două nou deschise în Braşov şi Timişoara, dar şi în magazinul online, www.fashionsense.ro, cu o secţiune importantă de Noutăţi, în care sunt expuse, săptămânal, modele noi.

59 copy

57 copy

Rochia Arabesque Trip este o invitaţie deschisă pentru o călătorie reală sau imaginară în spaţii cu încărcătură orientală, care au inspirat compoziţia din print. Modelul e căptuşit cu vâscoză, pentru un plus de confort şi calitate. Dacă preferi bumbacul, rochia Glory este ideală pentru tine. Are un reper încrustat gen guler, din material uni, şi manşete contrast în aceeaşi nuanţă, întregind compoziţia feminină a modelului.

58 copy

 

Imprimeurile florale sunt nelipsite în sezonul cald, femeile adorând să poarte culori vesele şi compoziţii cu această temă. Designerul Andreea Tincu a creat special pentru tine fustă Brenda, cu un imprimeu fresh, bordură în nuanţă şi plii care oferă volum fustei, dar îi controlează forma lejeră, cu o cădere frumoasă pe linia şoldurilor.

Linda B.

Orange Feel

O fustă de care te vei îndrăgosti în acest nou sezon este cea din denim brodat cu flori portocalii, modelul Linda B, perfectă pentru bluză Orange Feel, cu mâneci clopoţel şi decolteu rotund.

56 copy

Nu uita în această primăvară să porţi dantelă, din bumbac sau vâscoză, cu un procent de elasthan pentru lejeritate, modelul Fernanda fiind recomandarea designerului din această grupă. Un alt material perfect, pentru orice colecţie primăvară-vară, este mătasea, datorită proprietăţilor sale excelente. Este răcoroasă, lasă pielea să respire şi este foarte rezistentă, în contrast cu aspectul său delicat. Bluza Dorothea are faţa şi mânecile din mătase, iar spatele din vâscoză, fiind o alegere foarte bună atât pentru serviciu cât şi pentru plimbare. O poţi purta la fusta Brenda dar şi la modele conice, midi, cum sunt fustele Laurie sau Nona.

60 copy

Dacă îţi plac ţinutele cu un aer retro, bluza cu guler amplu şi fundă din acelaşi reper, My beloved silk, va fi cu siguranţă printre piesele preferate din colecţia Sense.

orangeland1

orange land 6

Poartă cu încredere nuanţe de portocaliu şi adaugă un plus de culoare garderobei tale noi, ţinând cont şi de faptul că nuanţele de portocaliu sunt nelipsite în multe dintre colecţiile viitoare, de toamnă, ale marilor designeri.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0