HomePolitica

Optimism la Convenția Națională a PDL

Elena Udrea, deputatul Colegiului nr.4 Roman – Ion Creangă, are șanse mari de a deveni, sâmbătă, președintele PDL.

 

Foto: Primarul Laurențiu Dan Leoreanu și deputatul Elena Udrea

 

O delegație formată din 18 romașcani va pleca la București, vineri după-amiază, pentru a participa la Convenția Națională a Partidului Democrat Liberal (PDL) de pe 23 martie, acolo unde membrii PDL își vor alege președintele de partid. La București vor pleca Laurențiu Dan Leoreanu, președintele PDL Roman, consilierii locali PDL și membri ai Biroului Politic al organizației. Delegația din Neamț o va susține pentru funcția de președinte al PDL pe Elena Udrea.
„Mergem la București cu gândul să ne susținem candidatul, cu speranță, cu dorința de a construi un PDL în care să primeze responsabilitatea, pragmatismul, dinamismul, în care lucrurile să meargă bine”, a afirmat Laurențiu Dan Leoreanu, președintele PDL Roman.

Liderul local al PDL a spus, în repetate rânduri, că actuala conducere a partidului ar fi trebuit să țină legătura cu conducerile locale, că nu s-a implicat în campaniile electorale din 2012 și că nu a creat sentimentul de unitate în partid. „Ne dorim un partid pro cetățean, un partid care să se implice. PDL este un partid care a căzut foarte mult fiindcă a luat măsuri bune pentru țară, dar măsuri proaste pentru români și trebuie să se implice și să recapete încrederea populației”, a mai spus Laurențiu Dan Leoreanu.

La Convenția Națională a PDL vor participa peste 150 de membri din județul Neamț. Dacă deputatul Colegiului nr. 4 Roman – Ion Creangă va fi ales președintele PDL, Laurențiu Dan Leoreanu are șanse mari de a fi cooptat în conducerea centrală a partidului, fiind arătat, în mai multe rânduri, de Elena Udrea, ca un exemplu de politician de succes.

Comentarii

WORDPRESS: 5
 • Vladimir 11 ani ago

  Iata ca avem sub ochii nostri cum se zbat oamenii pentru ciolan. Ce-si imagineaza pomanagii portocalii romascani , ca daca madam Udrea agunge sefa pdl-ului , le pune Dumnezeu mana-n cap?Iar romascanilor , in general , le va fi mai bine?

 • un cetățean 11 ani ago

  Chestia ,, cu șanse mari ,, mi se pare cam exagerată , părerea mea !
  ,, PDL este un partid care a căzut foarte mult fiindcă a luat măsuri bune pentru țară, dar măsuri proaste pentru români ,,
  La ce măsuri ,, bune pentru țară ” vă referiți ? La tăierea salariilor și pensiilor în timp ce oamenii din PDL au prosperat ?Am consultat declarațiile oficiale de avere și am văzut că s-au îmbogățit majoritatea în plină criză pentru țara ce au guvernat-o timp de 8 ani portocalii ! Și eu cred că românii formează țara aceasta ! Nu putem spune că într-o țară este bine, dacă oamenii ei sunt tot mai săraci !

 • cristina 11 ani ago

  …. dupa aceste alegeri, din sanul pdl-ului… care au avut loc la bucuresti, Elena Udrea nu poate renunta la ideea ca a pierdut alegerile… domia sa poate… pentru ca dispune de fonduri materiale sa si faca un alt partid… atunci devine si ea in functie de presedinte!!!… si daca se intampla asa, atunci si primarele nostru devine vice-presedinte!!!… ce se va intampla cu postul promis de primarele/udrea ca il va unge cu un post de director si lui Marius Nicolae…. s-o fi intors lumea pe dos?…

 • Gagamitza 11 ani ago

  Neicusorilor, stiu pana si eu ca PDLul are trei grupari :una a fesenistilor, alta a traseistilor si in fine tzea a reformatilor. Gruparea asta a fesenistilor a luat multe suturi in spate de la PSDisti, in perioada 2000-2004.Cand au azuns pe val pedelistii, aia care adunau suturile s-au trezit ca-i au safi tomna pe fotbalistii din perioada 2000-2004. Asta mocneste in sanul PDL-ului. Daa, cand partidul se mareste, aduna cu zapca tot felul de zmekeri. Acuma… nu poti sta numai la putere ca fatzi priapism. Reformatorii saratzii s-au sbatut fara folos ca parca mi-i mila de ei.

 • dan ardeleanu' 11 ani ago

  acum lucrurile sunt clare, udrea a pierdut lamentabil…nici in partidul lor nu mai au sustinere, atat blonda cat si primarul…cu alte cuvinte – zero sustinere politica pentru Roman de acum si pana la urmatoarele alegeri.
  Condoleante Roman!!!