Prima paginăTimp liberLifestyle

Oportunităţi de distracţie pentru weekend

Dimensiune text

Şi în acest sfârşit de săptămână, cluburile romaşcane pregătesc petreceri tematice pentru clienţi.

Sâmbătă seara, petrecăreţii din Roman au la dispoziţie mai multe oferte de distracţie. „Time Out Pub” organizează un nou spectacol de stand-up comedy, cu Marius Gheorghiu. Acesta este unul din membrii trupei de stand up comedy Spitalu’ 9, care activează de nouă ani. Trupa a desfăşurat cel mai lung turneu de comedie din sud-estul Europei, prin nu mai puţin de 107 oraşe pe an. Actor de comedie, actualmente, Marius a realizat peste 1.500 de show-uri live de stand up comedy. Cei interesaţi sunt aşteptaţi sâmbătă, 5 octombrie, la ora 22. Preţul unui  bilet de intrare este de 10 lei.

Luna octombrie a intrat în tradiţia locală şi ca Oktoberfest, iar festivalul berii este la „Casa Veche” Roman. Cei care vor să petreacă sunt aşteptaţi acolo sâmbătă, cu multă muzică bună, bere cât cuprinde, mici, cârnaţi şi voie bună. Atmosfera va fi întreţinută de Deejay Casper. Intrarea se face pe baza unui bon de consumaţie în valoare de 10 lei, care include o băutură.distractie 2 - TEQUILIADA DE TOAMNA

Și clubul „Black Wolf” îşi aşteaptă clienţii cu multe surprize. Începând cu ora 21, sub numele de „Tequiliada de toamnă”, organizatorii îi aşteaptă pe tineri la o nouă seară de distracţie. Primele 20 de domnişoare care ajung la petrecere vor primi, din partea casei, shot-uri de tequila. Muzica va fi asigurată de Dj Omar. Intrarea se face pe bază de rezervare.

COMENTARII

WORDPRESS: 0