Prima paginăRural

Omorîtă în bătaie de concubin

Dimensiune text

O femeie din Icușești a murit după ce a fost lovită de concubinul ei. După ce a aflat că femeia a decedat, bărbatul a fugit de acasă.

 

În noaptea de 2 spre 3 septembrie, în jurul orei 2.05, Inspectoratul de Poliție al Județului Neamț a fost sesizat de un medic al Ambulanței Roman despre faptul că, deplasîndu-se la o urgență în comuna Icușești, a constatat că persoana examinată, Gheorghița C., de 36 de ani, din comună, prezenta leziuni la nivelul capului și, ca urmare a acestora, a decedat. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lîngă Tribunalul Neamț, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, suspect fiind Vasile Șerban, de 34 de ani, din comuna Icușești, concubinul victimei.

Bărbatul a fost cel care a alertat vecinii, în noaptea de duminică spre luni, după ce a văzut că femeia nu mai mișca. Oamenii au sunat la 112 și au transportat-o, împreună cu Vasile Șerban, pe Gheorghița C., de la domiciliu cît mai aproape de un drum de acces. După ce medicul de pe ambulanță a constatat decesul femeii, Vasile Șerban s-a făcut nevăzut. Acesta a fost căutat de polițiști toată noaptea și ziua următoare în pădurile din zonă, dar a fost descoperit de polițiști marți la prînz, în centrul municipiului Roman.

După ce a fost prins de oamenii legii, Vasile Șerban a fost transportat sub escortă la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Neamț, pentru audieri. „Există probe din care rezultă că între cei doi a fost o ceartă și, apoi, s-a ajuns la violență fizică. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care a decedat Gheorghița C.„, a afirmat procurorul Virgil Cornea, purtătorul de cuvînt al Parchetului de pe lîngă Tribunalul Neamț.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0