Prima paginăCulturalTimp liber

Oferta culturală de weekend

Dimensiune text

Romaşcanii iubitori de teatru pot viziona, în acest sfârşit de săptămână, spectacole cu scene rupte din viaţă pregătite de actorii teatrelor din oraşele mari de lângă Roman.

Duminică, 24 noiembrie, actorii Teatrului Municipal „George Bacovia” din Bacău oferă publicului spectacolul în premieră intitulat „Opt femei sublime”, scrisă de dramaturgul Robert Thomas, în regia lui Dumitru Lazăr Fulga.

Actorii Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi vor susţine, sâmbătă şi duminică, de la ora 19.00, spectacolul „Pălăria Florentină”, de Eugène Labiche, în regia lui Silviu Purcărete. Este un spectacol plin de comic de situaţie, de moravuri, trădare, poveste de amor şi iubire. Preţul unui bilet este cuprins între 16 şi 40 de lei.

Iubitorii de concerte pot procura bilete pentru două spectacole care vor avea loc la Casa de Cultură din Piatra Neamţ în luna decembrie. Astfel, pe 15 decembrie este programat spectacolul intitulat „Din lumina unui Crăciun”, susţinut de Fuego. Spectacolul „Vienna Classic Christmas” va fi prezent la Piatra Neamţ pe 19 decembrie, avându-l ca invitat special pe tenorul Robert Naghy. Preţul biletelor de intrare este de 40 de lei, respectiv 75 de lei.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0