HomeSocialEducatie

O nouă selecţie pentru bursele Marsat

Dosarele se pot depune la redacţia Ziarului de Roman, până pe 20 octombrie.

Proiectul burselor Marsat, un parteneriat derulat de SC Marsat împreună cu Ziarul de Roman, porneşte din nou la drum. Societatea Marsat Roman, prin managerul Vasile Balcan (foto), susţine performanţa şcolară şi interesul tinerilor pentru o carieră de succes prin acordarea unor burse şcolare, în valoare de 250 de lei pe lună, pentru zece tineri, pe perioada anului şcolar 2013 – 2014. Pentru desemnarea celor zece bursieri va fi deschisă o nouă procedură de selecţie, la care pot participa atât elevii care au mai beneficiat de burse Marsat în anii şcolari trecuţi, cât şi orice alt elev care îndeplineşte condiţiile impuse de organizatori.

Programul se adresează copiilor proveniţi din familii cu venituri mici, care au obţinut în cursul anului şcolar trecut o medie de cel puţin 8,50, dublată de activităţi care îi recomandă ca viitori specialişti ce vor contribui la renumele şi prosperitatea comunităţii. Cei interesaţi sunt aşteptaţi să se adreseze redacţiei Ziarului de Roman, situată în Pietonalul Ștefan cel Mare, până pe 20 octombrie. Dosarul va conţine documente care să ateste veniturile familiei, un document referitor la situaţia şcolară la încheierea anului şcolar 2013 – 2014 şi o recomandare din partea dirigintelui.

Proiectul burselor Marsat a început în luna martie 2012, sub sloganul „Investim în performanţă, investim în viitor”. Beneficiarii de până acum ai programului au fost Gabriela Sava, studentă la Drept la Universitatea Bucureşti, şefă de promoţie a Colegiului Naţional „Roman-Vodă” în 2012, Antonela Bogliş, studentă la Facultatea de Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Cosmin Holmanu, student la Facultatea de Psihologie şi Știinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii din Iaşi, Elena Bostan, elevă la Colegiul Tehnic „Miron Costin”, Ana Loredana Ciulin, elevă la Colegiul Tehnic „Petru Poni”, Andrei Turcu, elev la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec Ștefănescu”, Ana Maria Miron, elevă la Colegiul Naţional „Roman-Vodă”, surorile Maria şi Teodora Arabu, de la Școala de Artă „Sergiu Celibidache”, şi Ana Maria Dănăilă, studentă la Facultatea de Biochimie din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai” din Cluj.

Comentarii

WORDPRESS: 3
 • Marcica 9 ani ago

  Ce-ai mai imbatranit domnul Balcan,s-au dus anii,poti sa ai bani cu carul batranetea nu se cumpara.

 • Angajat Marsat. 9 ani ago

  Domnul Balcan,va rugam respectuos sa mai puneti ceva bani la salariatii firmei. Pentru munca pe care o prestam cam suntem platiti prost.Multa sanatate si mai ganditiva si la noi oamenii de rand.

  • Angajat Marsat. 9 ani ago

   Pardon,” ganditi-va” eram prea nervos.