O nouă ediție „B zone folk România“, festival organizat de Consiliul Județean Neamț

HomeCultural

O nouă ediție „B zone folk România“, festival organizat de Consiliul Județean Neamț

Județul Neamț va găzdui, în weekendul 13-14 mai, o nouă ediție a Festivalului de muzică folk „B zone Folk România“, la Tîrgu Neamț, în Parcul Cetate. Evenimentul, care va fi la a treia ediție, este organizat de Consiliul Județean (CJ) Neamț, în parteneriat cu orașul Tîrgu Neamț, Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ și Casa Culturii „Ion Creangă“, informează reprezentanții CJ Neamț. Intrarea la festival este liberă.

Sâmbătă, festivalul va începe la ora 16.00. Pe scena din parcul orașului Tîrgu Neamț vor urca Nicu Alifantis, Gheorghe Gheorghiu, trupa SPAM și copii și tineri talentați și pasionați de muzica folk din județul Neamț.

Duminică, chitarele vor începe să răsune de la 16.30. Vor concerta Andrei Păunescu și Cenaclul „Flacăra“, Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Radu Gheorghe, Magda Puskas, Cristian Buică, Vanghele Gogu, Walter Ghicolescu, Cătălin Stepa, Trupa „Totuși“, membrii Asociației Culturale „Eu Cred“ din Tașca, Grupul „Zori“, reprezentat de Daria Boghean și Teodora Beleaua și Ana-Maria Filip din Tîrgu Neamț.

Sunt convins că foarte mulți nemțeni așteaptă festivalul! Consiliul Județean susține acest proiect și urmărește ca de la an la an să fie tot mai mulți participanți și evenimentul să fie unul care să intre în calendarul național al iubitorilor de folk. Este o muzică specială, pe care o iubesc oamenii care doresc să își umple sufletul de emoție și bucurie. La cât de frumos e ținutul nostru, la cât de bine se pretează să asculți chitarele la poalele Cetății Neamț, considerăm că e o maximă oportunitate să susținem și să organizăm acest festival. Lansez invitația tuturor celor care ne-au fost alături la edițiile anterioare, să vină și de această dată. Cât despre nemțenii și turiștii care nu au fost până acum la «B zone folk România», sunt convins că vor avea o experiență deosebită, dacă pe 13 și 14 mai vor ajunge în Parcul Cetate din Tîrgu Neamț, de la lăsarea răcorii“, a declarat Ion Asaftei, președintele CJ Neamț.

Comentarii

WORDPRESS: 0