O nouă ediție a Târgului Expofashion la Roman, în perioada 24 – 28 octombrie

HomeActualitate

O nouă ediție a Târgului Expofashion la Roman, în perioada 24 – 28 octombrie

 

 

Camera de Comerț și Industrie Neamț organizează a patra ediție a Târgului Expofashion la Roman, în perioada 24 – 28 octombrie, pe esplanada statuii din Piața „Roman Vodă”, un proiect de hotărâre în acest sens urmând a fi dezbătut în ședința extraordinară de Consiliu Local de miercuri, 10 octombrie.

Ca la fiecare ediție a târgului, din spațiile expoziționale amenajate în Piața „Roman Vodă” romașcanii își vor putea cumpăra mărfuri produse în România, în principal încălțăminte și îmbrăcăminte. La acest târg sunt invitați producători care își vor expune mărfurile într-un spațiu expozițional compus din patru corturi, cu o suprafață totală de 650 de metri pătrați.

Montarea echipamentelor necesare organizării Târgului Expofashion va avea loc începând de vineri, 19 octombrie, de la ora 8:00, iar dezmembrarea acestora va avea loc până cel târziu marți, 30 octombrie, ora 20:00. În perioada 24 – 28 octombrie, târgul va fi deschis de miercuri până sâmbătă în intervalul 09.30 – 19.30, iar duminică între orele 09.30 – 16.00.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0