O nouă campanie de donare de sânge „Romașcanii salvează vieți”, în luna august

HomeSanatate

O nouă campanie de donare de sânge „Romașcanii salvează vieți”, în luna august

Primăria Municipiului Roman desfășoară și în acest an, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Neamț, în luna august, campania „Romașcanii salvează vieți”. Prin această inițiativă, Primăria Municipiului Roman dorește să încurajeze locuitorii orașului să doneze sânge și, totodată, să-i conștientizeze cu nevoia permanentă de produse sanguine din unitățile medicale, nevoie care poate fi acoperită doar prin efortul cetăţenilor. Primăria Municipiului Roman va oferi tuturor donatorilor, în cadrul derulării campaniei, carduri de acces valabile pentru trei intrări la ștrandul din cadrul Complexului Sportiv și de Agrement „Moldova”.

În perioada 1-31 august, se va desfășura campania «Romașcanii salvează vieți». Ediția a VIII-a a acestei nobile inițiative continuă sub parteneriatul Primăriei Municipiului Roman cu Centrul de Transfuzie Sanguină Neamț, cu scopul de a trage un semnal de alarmă cu privire la nevoia permanentă de produse sanguine în unitățile medicale. De-a lungul timpului, am văzut cum dorința de a ajuta și solidaritatea au făcut o diferență imensă în comunitatea noastră. Fiecare picătură de sânge donată reprezintă o șansă de a oferi o viață nouă, o șansă pentru cineva să își vadă familia încă o dată, să își urmeze visele sau să aibă parte de clipe fericite. Astfel, vă îndemn pe fiecare dintre dumneavoastră să vă alăturați acestei campanii de donare de sânge. Centrul de transfuzii din cadrul Policlinicii Roman este locul unde puteți face acest gest nobil și altruist”, a declarat primarul Leonard Achiriloaei.

Campania se va desfășura în perioada 1 – 31 august, la sediul Punctului fix de recoltare Roman al Centrului de Transfuzie Sanguină Neamț din cadrul Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Municipal de Urgență Roman – Policlinică, pe strada Tineretului, nr. 28, etaj 2, telefon 0333-401.152. Programul pentru donare este în timpul zilelor lucrătoare, între orele 7.30 – 11.00.

 

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0