Prima paginăSocial

O barză și o lebădă au fost salvate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor

O barză și o lebădă au fost salvate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor

Dimensiune text

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul IPJ Neamț au intervenit pentru salvarea unei lebede și a unei berze care se aflau în situații de risc. După perioada de refacere, păsările vor fi redate habitatului natural, informează IPJ Neamț.

Marți, 20 iulie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au intervenit și au acordat sprijinul necesar pentru plasarea în adăpost a unei berze rănite. Aceasta se afla într-o gospodărie din comuna Timișești, fiind preluată și adăpostită pentru îngrijiri medicale de specialitate la un cabinet veterinar. După perioada de refacere, pasărea va fi redată habitatului natural.

La aceeași dată, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că în gradina din spatele unui imobil se află o lebădă rănită. Polițiștii s-au deplasat la locul indicat și au identificat o lebădă care se afla în imposibilitatea de a zbura. Având în vedere că aceasta se afla în câmp deschis, în pericol de a fi atacată de animale, a fost preluată și adăpostită pentru îngrijiri medicale de specialitate la un cabinet veterinar, urmând ca ulterior să fie redată habitatului natural, au mai precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0