O baracă a ars într-un incendiu, pe artera ocolitoare

HomeActualitate

O baracă a ars într-un incendiu, pe artera ocolitoare

 

Luni seară, la ora 21:39, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o baracă din lemn în municipiul Roman, pe artera ocolitoare.

La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj de paramedici cu o ambulanţă SMURD (EPA) din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Ajunși la locul evenimentului, pompierii au constatat că un bărbat de 65 de ani suferise arsuri de gradul I la nivelul membrului superior drept, fiind asistat medical de echipajul SMURD și transportat la CPU Roman.

„În urma evenimentului au ars baraca din lemn, pe o suprafață de circa 20 de metri pătrați, bunurile aflate în interior și circa 1.000 de kilograme lemne de foc depozitate în interiorul barăcii. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un burlan de fum neprotejat termic față de materiale combustibile”, informează ISU Neamț.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0