Prima paginăRural

Nunta de Aur, sărbătorită la Săbăoani

Dimensiune text

Ca în fiecare an, Primăria Săbăoani sărbătorește cuplurile din comună care au împlinit 50 de ani de căsătorie, în semn de prețuire și respect pentru exemplul pozitiv oferit locuitorilor comunei.

 

 

Administrația publică locală a păstrat tradiția de a sărbători cuplurile care au adunat o jumătate de secol de conviețuire, organizând manifestarea fără întrerupere începând din anul 2004. „A devenit o manifestare tradițională a comunei Săbăoani, pe care o sărbătorim în fiecare an a doua zi de Crăciun. Toate aceste cupluri sunt adevărate modele pentru tinerele familii și vrem să le arătăm recunoștință. Din păcate, criza ne împiedică să oferim și în acest an cuplurilor sărbătorite premii în bani”, a declarat Valeria Dascălu, primarul comunei Săbăoani.

Cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie vor fi celebrate la biserica din Săbăoani. Momentul va fi marcat prin Sfânta Liturghie, după care sărbătoarea va continua într-un cadru festiv, la un restaurant din Săbăoani, unde Primăria Săbăoani va organiza o masă festivă în cinstea lor.

COMENTARII

WORDPRESS: 0