Prima paginăPolitica

Noul prefect a primit numirea în funcție

Dimensiune text

În cursul zilei de joi, George Lazăr (foto) a primit din partea Guvernului României documentul care confirmă că a fost numit prefect al județului Neamț.

 

 

Fostul viceprimar al municipiului Roman a fost prezent, joi, la ședința de Consiliu Local care s-a desfășurat la Primăria municipiului Roman, după care a stat de vorbă cu jurnaliștii.
„Miercuri a fost numirea și miercuri după-amiază am aflat și eu. Sigur, discuții au fost și înainte, nu eram străin de nominalizarea pe care o aveam, dar am lăsat lucrurile să vină de la sine”, a afirmat noul prefect al județului Neamț.

Referitor la calitățile care-l recomadă pentru această funcție, George Lazăr a precizat că-i va lăsa pe alții să le aprecieze: „Calitățile le vom vedea după o perioadă de activitate, nu le analizez eu, ci le analizați dumneavoastră, presa, sau locuitorii din județul Neamț. Sigur, și experiența juridică, și formarea juridică, și experiența în administrața publică locală cred că sunt niște atuuri”.

Proaspătul prefect nu a vrut să comenteze nimic referitor la contribuția deputatului Dorin Ursărescu, liderul PNL Neamț, la această nominalizare. „Nu știu asta, întrebați-l pe dumnealui, funcția de prefect este o funcție apolitică. E o funcție eminamente apolitică, așa că nu fac comentarii pe tema aceasta”, a declarat George Lazăr.

[sam_ad id=”111″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 11
 • ioana 8 ani

  In sfarsit semne ca se schimba generatia sovietica ! Spor si succes domnul tanar prefect !

 • ion 8 ani

  jenant, oare asta nu isi da seama ce e cu el??? chiar nu mai sunt oameni in judetu asta? nu sunt daca pilele banii tatucii fac legea si nu calitatile insului

 • Inca un ion 8 ani

  Auzi ce zice comentariul ioanei de mai sus „succes domnule tanar prefect” esti cumva nevastasa?!jenant e putin spus intra-adevar se schimba generatia sovietica si vine tot generatia sovietica sau nu ?

 • Harakiri 8 ani

  Functia este „apolitica” ? Adica , Guvernul pe care-l reprezinta in teritoriu este apolitic ? Interesant !

 • florina 8 ani

  jenant…jenat…jenant…ne miritam soarta
  de acum sa vezi razboi intre C

 • Mihaela 8 ani

  Felicitari, Domnule Prefect!!! IONII de mai sus sunt doar invidiosi si banuiesc ca fac parte din opozitie….
  Si tot pentru ION de mai sus…Lasa bataia de joc!!! Nu trebuie sa fii NEVASTA-SA daca-i urezi succes unui om….

  • ion 8 ani

   opozitie la ce madam? opozitie la prostie mita minciuna aranjamente succesuri incompetenta, DA.

 • ionel 8 ani

  stirea asta o aveati pregatita ptr 1 aprilie si ati dat-o azi, de 1 martie?

 • Wtvr 8 ani

  Aţi avut vreodată senzaţia că lumea este un imens carnaval? Un ansamblu de evenimente și situaţii absurde, bizare, hazlii sau tragicomice puse în scenă doar pentru amuzamentul vostru? La inceput am crezut ca e vreo gluma proasta……. insa, surpriza, stirea e cat se poate de adevarata… Bun venit la carnavalul romascan unde coruptia si „durerea la basca” fata de oameni isi joaca foarte bine rolurile! Bravo si felicitari!!!

 • stii tu cine 8 ani

  Sînteti niste periculoşi si postati numai mesajele negative prin asta dovediti ca sînteti o presa controlata ,rusine

 • Viorel B. 8 ani

  Felicitari si mult succes D-le Prefect! Viitorul va confirma sau infirma daca este bine sa mergem pa mainile tinerilor.Oricum, incerc sa fiu optimist chiar daca sunt din opozitie.
  O colaborare sanatoasa duce implicit la rezultate. V-om vedea! Aveti o sansa si incercati sa nu o ratati!